Jurek Bemanning

HR-konsult till skärgårdskommun

Vill du arbeta i en stödjande funktion där du skapar mervärde och utvecklas som medarbetare? Då hälsar vi dig välkommen till en av Sveriges vackraste och snabbast växande kommuner!


I rollen som HR-konsult
 får du möjligheten till ett brett och omfattande uppdrag inom våra olika verksamheter. Du kommer att arbeta med verksamhetsnära- och tillhandahålla professionellt stöd och sakkunnig rådgivning i strategiska och operativa personalfrågor till hela kommunens chefer. Grunden för vårt konsultativa förhållningssätt är att var och en tar ett tydligt ansvar för sitt eget verksamhetsområde samtidigt som vi ständigt ser till helheten och hjälper varandra vid behov.

Utöver det verksamhetsnära chefsstödet kommer du tillsammans med ansvarig HR-strateg arbeta med kompetensförsörjningsfrågor, attraktiv arbetsgivare samt ledarutveckling. Ni blir tillsammans ett internt stöd för dina kollegor.


Vi söker dig
 som har examen från personalvetarprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Du har några års erfarenhet av och kompetens i ett verksamhetsnära chefsstöd. Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av arbete med kompetensförsörjning, attraktiv arbetsgivare eller ledarutveckling.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher och verksamheter och det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal verksamhet och dess avtalsområden.

Du är utåtriktad och diplomatisk med ett tydligt arbetsgivarperspektiv. Resultatinriktning, relationsbyggande, proaktivitet, ansvarstagande och samarbetsförmåga kännetecknar dig som person. Du har en stark känsla för service och är en skicklig kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och intresse för teknikens möjligheter.


Kommunens personalavdelning
 ger professionellt stöd och sakkunnig rådgivning, såväl operativt som strategiskt, till hela kommunens chefer i personal- och lönefrågor. Avdelningen består av 13 medarbetare fördelade på två enheter, HR-enheten och PA-enheten och är organisatoriskt placerad inom kommunledningskontoret. HR-enheten utvecklar kommunövergripande HR-processer och stödjer verksamheternas chefer inom kompetensförsörjning och rekrytering, arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering, lagar och avtal, lönebildning samt ledarutveckling.


Som anställd i kommunen
 erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är tillsvidare och omfattar heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Sista ansökningsdagen

är den 2019–04-08

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria von Sterneck via mail: 
maria.vonsterneck@jurek.se eller på 073 70 771 70.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Maria Von Sterneck
0737-07 71 70
Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om ungefär en timme . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : HR & Organisation Offentliga jobb


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-konsult till skärgårdskommun