Jurek

HR Konsult till People Hub -Malmö

People Hub är hjärtat och pulsen i HR-arbetet på Skanska och tillhandahåller operativt HR-stöd till verksamheten.

 

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse av att arbeta med främst rehab, arbetsrättsliga frågor och rekrytering. Då är detta jobb för dig!

 

 

Om rollen

Som HR Konsult ingår du i ett team som tillsammans har ett gemensamt uppdrag att leverera ett antal HR tjänster främst inom rehab, arbetsrätt och rekrytering. Delta i utvecklingsinitiativ och HR processer. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

 

 

Den vi söker

Vi söker dig som har akademisk examen inom HR/Personalvetenskap och några års erfarenhet av operativt HR arbete. Du motiveras av att leverera HR tjänster till verksamheten på ett kvalitativt och effektivt sätt och sätter verksamhetens behov i första rummet.

 

Du gillar att utmana existerande arbetssätt för att ständigt utveckla och effektivisera tjänsterna. Det är viktigt att du är en lagspelare som trivs med att befinna dig i ett team.

 

För att lyckas i rollen krävs ett starkt självledarskap, relationsbyggande och att du bidrar till en lärande kultur genom att dela med sig av kunskap, erfarenheter.

 

Placeringsort är Malmö.

 

 

Intresserad? Ansök senast 5 december!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Boström, Gruppchef på 010-448 15 83.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 december . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 24 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Konsult till People Hub -Malmö