Jurek

HR-konsult till offentlig verksamhet

Nu söker vi efter en senior HR-konsult som vill arbeta brett med personalfrågor och vara ett stöd för verksamhetens chefer. Är du utbildad inom HR och har minst fem års erfarenhet av brett HR-arbete kan detta konsultuppdrag vara något för dig! 

 

Välkommen in med din ansökan! 

 

Arbetsuppgifter

I detta konsultuppdrag ska du framför allt stötta verksamhetens chefer på alla nivåer kring personalfrågor, avtalstolkning, arbetsrättsliga frågor, rehabilitering, arbetsmiljö, rekrytering, lönesättning, m.m. I konsultrollen ska du ha ett helhetsperspektiv på personalfrågor. Du ingår i HR-enheten som består av sju medarbetare. 

 

Tjänsten omfattar bl.a:

• Stöttning och support till chefer i frågor kring rekrytering, förhandling, lönesättning, arbetsmiljöfrågor, arbetsrätt, m.m.

• Utveckla och implementera rutiner och policys gällande personalfrågor.

• Planera kompetensutveckling och kompetensförsörjning.

• Representera arbetsgivare vid förhandling. 

 

Vem är du?

Det viktiga är att du är självgående, serviceinriktad och har arbetsgivarperspektivet med dig in i rollen. Du ska vara effektiv, strukturerad och ha förmåga att uttrycka dig pedagogisk och på ett tydligt och konstruktivt sätt. För att vara kvalificerad för detta konsultuppdrag ska du dessutom ha: 

 

• Högskoleutbildning inom personalområdet eller likvärdig examen.

• Minst fem (5) års arbetslivserfarenhet från operativt och konsultativt HR-arbete.

• God arbetsrättslig kompetens.

• Mycket goda kunskaper i tal och skrift. 

 

Du erbjuds

Uppdraget är på heltid (100 %) och löper under cirka fyra månader med start i mitten av februari 2023. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se.

 

Urvalet sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan eller att kontakta oss! 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Söderhamn

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Söderhamn . Publicerat : 18 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-konsult till offentlig verksamhet