Jurek

HR-konsult till offentlig aktör i Göteborg

Nu söker en offentlig aktör inom utbildning i Göteborg en HR-konsult för ett längre uppdrag. Har du akademisk utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet inom HR? Då kan det här vara något för dig!  

Välkommen in med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ingår det ett brett arbete med personalfrågor och HR-processer, både strategiskt och operativt. Du kommer att ge professionellt stöd med primärt fokus på operativt och nära stöd till ledning och medarbetare. I det operativa stödet ingår lag- och avtalstolkning, rekrytering, lönerevision, information till och förhandling med personalorganisationer, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, doktorandhantering och deltagande i rehabilitering/arbetsanpassningsprocesser.

 

Vem är du?

Som person önskar vi att du är kommunikativ, ansvarstagande och prestigelös. Du har lätt för att samarbeta tillsammans med andra. Du är lyhörd och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer, likväl som du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du behöver ha ett helhetsperspektiv utifrån HR-området och ska kunna presentera lösningar ur goda analyser och med tillämpning av aktuellt regelverk.

 

Du behöver också vara initiativrik, drivande och strukturerad i arbetet. God förmåga att muntligt och skriftligt kommunicera på engelska är ett krav då arbetet sker i en internationell miljö. 

 

För att vara kvalificerad för uppdraget ska du ha: 

• relevant akademisk utbildning inom HR/personal

• minst tre (3) års arbetslivserfarenhet inom liknande arbete

• kunskap om lag- och avtalstolkning inom högskolesektorn

• kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift 

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering inom högskolesektorn. 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag i ca 10 månader på heltid med start 1 mars 2023 fram till 31 januari 2024, med ev förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-konsult till offentlig aktör i Göteborg