Jurek Bemanning

HR-konsult till myndighet i centrala Stockholm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för en HR-konsult till en spännande myndighet i Stockholm. Som HR-konsult kommer du arbeta operativt med rekryteringsfrågor, arbetsrätt, arbetsmiljö och lika villkorsfrågor, BESTA-översyn, lönekartläggning, lönerevision och medarbetarundersökningen. Du kommer att arbeta självständigt med de aktuella HR-frågorna på myndigheten med stöd av en HR-administratör.


Vem är du?
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom HR och minst 4 års erfarenhet av en bred HR-roll. Vi ser också att du har arbetat minst 1 år med HR inom offentlig verksamhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från statlig verksamhet. För att trivas i rollen är du strukturerad, noggrann och har lätt för arbeta med flera abetsuppgifter samtidigt. Vidare ser vi att du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska, tal och skrift.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i centrala Stockholm. Uppdraget startar i mitten av mars 2018 och pågår i 6 månader, inklusive cirka 4-6 veckors semester. Möjlighet till förlängning finns. 

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-konsult till myndighet i centrala Stockholm