Jurek

HR-konsult till kommun

Nu söker vi en HR-konsult till Miljö- och bygglovsförvaltningen inom Huddinge kommun. Varmt välkommen med en ansökan!


Arbetsbeskrivning
Som HR-konsult på Miljö- och bygglovsförvaltningen kommer du arbeta självständigt med de viktigaste HR-processerna. I rollen ligger primärt att vara arbetsgivarens företrädare vilket innebär, att ge HR-stöd åt förvaltningens ledare/chefer. Du medverkar till en god samverkan med de fackliga företrädarna. En stark och framgångsrik förvaltning förutsätter ett väl utvecklat ledarskap. I HR-uppdrag ligger att ge fortlöpande stöd men också att bidra till ett utvecklat chefs- och ledarskap. En roll som behöver vara både stödjande och utmanande.

Du kommer bland annat att arbeta med frågor inom kompetensförsörjning, organisationsutveckling, arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrätt samt löneöversyn. Närmast kommer du att arbeta ett härligt mindre HR-team - med en till HR-konsult och du rapporterar till förvaltningens administrativa chef. 


Vem är du?
Vi söker dig som är duktig på att kommunicera med människor och framförallt med chefer på olika nivåer och med olika erfarenheter. Du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och god förmåga att vara den stödjande funktion som efterfrågas, men samtidigt ha en hög en integritet. Vidare ser vi att du är strukturerad; du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du är proaktiv och har förmåga att prioritera bland olika HR-inriktade insatser. Vi ser också att du uppfyller följande krav;

• Högskoleutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor eller liknande beteendevetenskaplig utbildning
• Minst tre års arbetslivserfarenhet av kvalificerat brett HR-arbete (inom kompetensförsörjning, HR-stöd till chefer, arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrätt samt löneöversyn)


Du erbjuds
Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas börjar efter årsskiftet, ev. tidigare och löper cirka 12-15 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till Huddinge kommun. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-konsult till kommun