Jurek Bemanning

HR-konsult sökes till längre uppdrag på myndighet

Just nu söker vi en HR-konsult till längre uppdrag på fyra år på myndighet inom kultursektorn i Stockholm. Har du erfarenhet av brett HR arbete i olika funktioner, kanske har du haft rollen som HR Chef och-/ eller inom offentlig sektor? Sök uppdraget redan idag!

 


Arbetsbeskrivning

Uppdraget är brett och omfattar alla inom HR förekommande frågor, exempelvis arbetsmiljö och lönerevision. HR-konsulten ska ge stöd till chefer i HR relaterade frågor och ha en stödjande funktion även gentemot medarbetare. Myndigheten har aktuella policys och riktlinjer och HR-konsulten ska bidra med att dessa tillämpas.

 

Vidare kommer du vara relationen med de fackliga företrädarna se till att de är goda och arbeta med att utveckla myndigheten som arbetsplats. HR-konsulten kommer vara adjungerad till myndighetens ledningsgrupp och rapportera till direktören.

 


Vem är du?

  • Flerårig erfarenhet från HR-funktioner, bl.a. i rollen som HR-chef. Erfarenheten ska vara bred och spänna över samtliga områden som HR funktion arbetar med samt omfatta såväl strategiskt som operativt HR-arbete.
  • Vara mycket väl förtrogen med de lagar och föreskrifter som är styrande för arbetsgivaransvaret.
  • Vara pedagogisk och ha dokumenterat god samarbetsförmåga samt stor förmåga att agera självständigt
  • Ha specifik kunskap om arbetsmiljöarbete och rehabilitering

Meriterande är om du har erfarenhet av HR-arbete i offentlig sektor, företrädesvis statlig. Samt att du har erfarenhet av HR-arbete inom kultursektorn

 


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid med start i januari 2020 och pågår i 4 år, 2023. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-konsult sökes till längre uppdrag på myndighet