Jurek

HR-konsult sökes till Borås!

Till offentlig kund i Borås söker vi nu en HR - konsult, 

Är du tillgänglig för nytt uppdrag omgående? 

Välkommen in med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR - konsult kommer du arbeta brett, både operativt och strategiskt med personalfrågor. Arbetsuppgifterna kommer innefatta genomförande av lönekartläggning med omvärldsbevakning samt uppdatera och revidera kundens kompetensförsörjningsplan och andra styrdokument inom personalområdet i nära samarbete med HR - chef. Du har en stöttande funktion när det gäller chefsstöd och frågor kring arbetsrätt, avtalsfrågor, lönefrågor, rekrytering och rehabilitering. I rollen som HR - konsult är du arbetsgivarrepresentant samtidigt som du medverkar till en god samverkan med de fackliga organisationerna. 

 

Vem är du?

• Universitets- eller högskoleutbildning inom PA/HR-området

• Erfarenhet av kvalificerat personalarbete

• Arbetat tidigare i en roll med likande arbetsuppgifter 

• Mycket god förmåga att uttrycka sig i svenska i tal och skrift 

 

Vi tror att du som person har du god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du behöver vara flexibel i att ändra arbetssätt och skifta fokus. Arbetet innebär mycket kontakt med människor och det är därför av stor vikt att du är lyhörd och du kan anpassa din kommunikation efter målgrupp och situation. Arbetet har tidvis högt tempo och du kan hantera många bollar i luften samtidigt. Du har en god samarbetsförmåga, men också förmåga att arbeta självständigt och att driva egna processer framåt.

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 40h/v med start omgående och förväntas pågå till och med februari 2023. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och erbjudas en tidsbegränsad anställning och vara uthyrd till vår kund i Borås. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elvira Björebäck på Elvira.Bjoreback@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

Område

Borås

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Borås . Publicerat : 21 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-konsult sökes till Borås!