Jurek Bemanning

HR-konsult på deltid till bolag inom Medtech

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en HR-konsult för ett uppdrag med start omgående. Det är ett uppdrag på cirka 4–6 timmar/vecka som du med fördel kan kombinera med andra åtaganden. I rollen som HR-konsult kommer du att stötta ett bolag inom Medtech i HR-relaterade frågor, du kommer bla:

  • Stötta i det administrativa inför löneutbetalning
  • Uppdatera personalhandbok
  • Administrera frånvaro, sjukskrivningar och pension
  • Administrera tjänstebilar

Vidare kommer du att vara kontaktperson för organisationen i Sverige gällande HR-frågor. Du kommer även ha kontakt med bolagets HR-avdelning som är placerad i Schweiz.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av HR-arbete och har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du söker en roll på deltid som du kan kombinera med andra uppdrag, och ser detta långsiktigt. Vidare kan du kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Som person är du tillmötesgående, trygg och initiativrik.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll hos ett väletablerat bolag inom Medtech som bidrar med stor samhällsnytta. Kontoret är placerat i fina lokaler i centrala Stockholm men vill du arbeta hemifrån är det inget problem. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, vi välkomnar även underkonsulter att söka denna tjänst!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 februari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-konsult på deltid till bolag inom Medtech