Jurek

HR-konsult inriktning arbetsrätt & arbetsmiljö sökes!

Vår kund inom offentlig sektor söker nu tillfällig förstärkning av en HR-handläggare med gedigen erfarenhet av HR-arbete inom arbetsrätt, chefsstöd och rehabiliteringsfrågor till deras HR-enhet.  Har du mer än 5 års erfarenhet av bred HR och är nyfiken på nya utmaningar? Är du tillgänglig omgående? Då kan du vara den vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som HR-konsult kommer du att arbeta i en bred roll med ansvar för att driva och handlägga egna ärenden inom arbetsrätt, chefsstöd och rehabiliteringsfrågor samt att arbeta med övrig förekommande personaladministration. Arbetet innebär till stor del i att bistå, verksamhetens chefer samt kollegorna inom HR-gruppen, i stöd och rådgivning avseende arbetsrättsliga samt allmänna HR-frågor. Vidare kommer du att utföra operativt arbete med exempelvis konfliktärenden, uppsägningar och rehabiliteringsärenden samt ha kontakter med externa parter. Du kommer att ha ett tätt samarbete med HR-ansvarig och Vice HR-ansvarig och arbetsmiljöspecialist.

 

Övrig förekommande personaladministration innebär exempelvis rekryteringsadministration, upprättande av anställningsavtal, bevakning av tidsbegränsade anställningar samt vara ett stöd i migrationsfrågor. Tillsammans med övriga arbetsgruppen kommer du att vara delaktig i det pågående arbetet med att utveckla generella HR rutiner. Utöver ovan nämnda områden ingår även arkivering och diarieföring i enlighet med de riktlinjer som vår statliga kund har. 

 

 

Vem är du?

Vi söker en person som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är självgående, har gott omdöme, strukturerad, är bra på att samarbeta samt är serviceinriktad. För att vara kvalificerad för tjänsten har du även:

 

• Högskoleutbildning innefattande arbetsrätt, exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdigt, alternativt gymnasial utbildning samt motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet.

• Minst fem års dokumenterad arbetslivserfarenhet från liknande roll

• God kännedom om arbetsrättsliga lagar och förordningar samt beprövad arbetslivserfarenhet av att handlägga arbetsrättsliga ärenden.

• Arbetslivserfarenhet av att agera chefsstöd

• Arbetslivserfarenhet av operativt HR-arbete.

• Arbetslivserfarenhet av att driva rehabiliteringsärenden och av arbetsrättsliga förhandlingar.

• God datorvana (Office paketet) och hög systemförståelse

• God skriftlig samt muntlig framställningsförmåga på såväl svenska som engelska

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas start i maj 2021 och löper i 5 månader med möjlighet till förlängning Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Placering är i Stockholm City samt till viss del på distans. Du kommer att ha möjlighet till semester under julimånad och arbetstiderna är 08.00-16.30 med 30 min rast. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-konsult inriktning arbetsrätt & arbetsmiljö sökes!