Jurek

HR-konsult inom employer branding sökes!

Brinner du för arbete med employer branding och rekrytering? Just nu söker vi HR-specialist till uppdrag hos kund i Solna med start i januari 2023! Välkommen in med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

I denna roll får du möjlighet att arbeta på en arbetsplats som är knuten till klinisk verksamhet inom sjukvård, forskning och framtidens sjukvård. Du kommer arbeta på HR-enheten som ska bestå av fyra medarbetare, HR-specialist inom arbetsmiljö, HR-specialist inom employer branding och en HR-chef. Just nu genomförs en förändringsresa för att bli mer kliniknära och ingå i en klinikledning samtidigt som det strategiska arbetet också utvecklas.

 

Som HR-specialist inom employer branding samarbete du med sjukhusets kommunikationsavdelning och andra enheter arbeta fram ett arbetsgivarvarumärke. Uppdagat är positionera sig på marknaden så att vi blir det självklara valet för medarbetare inom denna typ av sjukvård.

 

Du kommer bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter;

• Driva employer branding och kompetensförsörjningsfrågor. Vara expert inom employer branding och rekrytering.

• Rådgivning och stötta både chefer och hr inom området.

• Driva förbättringsarbete inom rekrytering och attraktion

• Självständigt lägga upp driva projekt inom rekrytering, attraktion till sjukhuset och utbildning.

• Alumniverksamhet

• Skapa enhetlighet i hur vi arbetar med att attrahera, pre-/onboardning, behålla, avsluta medarbetare.

• Strategisk kompetensförsörjning.

 

Vem är du?

Som person är du initiativtagande, samarbetsorienterad och strukturerad. Viktigt är att du har god förmåga att vara nytänkande och relationsskapande.

 

• Utbildning från personalvetarprogrammet eller motsvarande utbildning eller erfarenhet förvärvad på annat sätt.

• Tidigare arbetslivserfarenhet med employer branding och rekrytering även på chefsnivå.

• Flera års erfarenhet av samtliga HR-processer och erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Stöttat och coachat chefer och varit ett stöd i det dagliga arbetet.

• Arbetat fram arbetsgivarvarumärke, strategier inom området, men också varit praktiskt stöd i frågan. Tidigare erfarenhet av rekrytering och att ge stöd och utbildning inom kompetensbaserad rekrytering.

 

Meriterande är om du arbetat inom hälsa- och sjukvårdsområdet tidigare, arbetat i HR/rekryteringssystemen Heroma, Varbi eller Grade.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag hos vår kund, Tjänsten är på heltid 100% och förväntas påbörjas 2 januari 2023 och pågår i 3–4 månader. Du blir anställd hos Jurek i en tidsbegränsad anställning med bra förmåner och en god kontakt med din konsultchef. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-konsult inom employer branding sökes!