Jurek Bemanning

HR-kompetens till Stockholmsområdet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Arbetsbeskrivning
Vi får in fler och fler rekryteringsuppdrag inom HR. Nu söker vi efter dig som är intresserad av att arbeta inom HR i Stockholmsområdet. Våra kunder söker efter både juniora och mer erfarna personer med tidigare erfarenheter inom bland annat rekrytering, utveckling, ledningsgruppsarbete, förbättring av olika HR-processer, chefsstöd, företagskultur, arbetsrätt, lön- och personaladministration på olika nivåer.

 

Vem är du?
Vi tror att du som söker har erfarenhet av någon av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare samt har en akademisk utbildning inom området eller likvärdigt.


Som person är du driven, kommunikativ och ser vad som behöver göras. Du är strukturerad och har sinne för ordning och reda. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och ansvarsfull. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda Microsoft Office-kunskaper.

 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR-området. Rekryteringsuppdragen varierar beroende på våra kunders behov. Du kommer att bli anställd direkt hos kunden. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Researcher inom HR, Kajsa Loman på kajsa.loman@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Kajsa Loman
kajsa.loman@jurek.se

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-kompetens till Stockholmsområdet