Jurek

HR-generalist/Executive Assistant till KUKA Nordic

Du som har flera års erfarenhet i en bred HR-roll och som vill fortsätta din karriär i ett spännande bolag i robot branschen med stor tillväxt så finns möjligheten i en helt ny roll hos KUKA Nordic. Du blir i denna roll dessutom VD:s högra hand i form av executive assistant. Stämmer detta in på vad du söker så ser vi fram emot din ansökan!

 

Om tjänsten

I rollen som HR-generalist, där ditt främsta fokus ligger, kommer du att få arbeta brett med HR-frågor och stötta både VD och avdelningschefer. KUKA Nordic befinner sig på en spännande tillväxtresa där du kommer att få vara med och bidra till implementation av nya rutiner och arbetssätt, standardisera processer och utveckla HR-funktionen. Du kommer att arbeta med rekrytering, on-boarding, kompetensutveckling, nordiska avtal, samt ansvara för HR-verktyget i SAP och Flex HR. Du representerar KUKA Nordic i den europeiska HR-gruppen där du månadsvis arbetar med personalrapportering till företagets huvudkontor i Augsburg, Tyskland.

 

Utöver arbetet med HR-frågor stöttar du företagets VD i rollen som executive assistant med blandade administrativa uppgifter. Det kan vara allt från löpande rapportering till att på kort varsel bistå med administration inför möten och resor. Rollen ställer krav på flexibilitet och god samarbetsförmåga för att tillsammans arbeta framåt.

 

Vem är du?

Du är en person som motiveras av att hjälpa företaget att driva sin affär framåt och stötta VD:n i det operativa HR-arbetet. Flexibilitet och noggrannhet i kombination med ett sinne för affärer är egenskaper som kännetecknar dig.

 

Du har arbetat brett med HR-frågor i några år och gärna mot nordiska länder och trivs i en administrativt stöttande roll. I grunden har du en utbildning inom HR och har du erfarenhet av att arbeta nära VD och/eller ledningsgrupp är det meriterande.

 

Svenska och engelska behärskar du obehindrat.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst i denna kombinerade roll där du arbetar nära VD för Norden och Balticum. Det är en snabbfotad organisation med stort kundfokus vilket gör att det snabbt kan bli förändringar i din arbetsvardag. Kontoret är beläget i Västra Frölunda med ett stort show room där du på plats har ett 20-tal kollegor. Då bolaget växer finns goda möjligheter till utveckling och karriär kommande åren.

 

KUKA Nordic erbjuder förmåner så som ett friskvårdsbidrag, årlig hälsokontroll m.m. Enstaka resor förekommer i tjänsten

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar KUKA Nordic med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om företaget

KUKA AG är ett internationellt verksamt företag med en omsättning på ca 3.5 miljarder euro. Våra 14 200 KUKA-medarbetare - både de som arbetar på vårt huvudkontor och globalt - ser dagligen till att vi förblir en världsledande leverantör av intelligenta robotlösningar. Våra internationella kunder finns bland annat inom fordonsindustrin och General Industry. KUKA är en helhetsleverantör: Vi levererar allt från enskilda komponenter till helautomatiserade anläggningar.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 maj

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-generalist/Executive Assistant till KUKA Nordic