Jurek

HR-generalist till spännande IT-bolag

Är du nyfiken på en roll där du kan få vara med och utveckla HR-processer och arbetssätt? Har du några års erfarenhet av brett HR-arbete och är van vid att arbeta nära chefer? Tycker du att det känns spännande att vara en del av ett mindre team och bidra till att ta HR-funktionen till en ny nivå? Då kan rollen som HR-generalist till vår kund vara rätt för dig.

 

Om rollen

I rollen som HR-generalist kommer du att få arbeta brett med HR-frågor och stötta både chefer och medarbetare. Du kommer bland annat att få hantera områden rörande arbetsmiljöutbildning, arbetsrätt, rekrytering och lönekartläggning. Då vår kund befinner sig i en spännande utvecklingsfas kommer du att få vara med och bidra till implementation av nya rutiner och arbetssätt, standardisera processer och utveckla HR-funktionen.

 

Ditt team består totalt av tre personer och du kommer att arbeta tätt ihop med ansvarig HR-chef. Totalt består organisationen av 330 anställda som sitter i Norden och Baltikum.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande bred generalistroll där du arbetat näta chefer ute i verksamheten. Du känner dig trygg med processerna under HR-året och har kunskap inom den svenska arbetsrätten. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Comp&Ben- och löneområdet, men detta är inget krav.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du trivs i en bred och varierad roll där du självständigt hanterar dina egna ansvarsområden. Du motiveras av att vilja bidra, bygga och utveckla arbetssätt och trivs med att arbeta i en operativt HR-roll. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi att du är lyhörd och har en förmåga att skapa förtroende hos chefer och anställda.

 

Vi erbjuder

Detta är en konsultuppdrag via Jurek HR med tilltänkt överrekrytering till kund efter 6 månader. Här kommer du att få tillträda en vänlig organisation och ett HR-team som sitter i fina lokaler i Solna. Uppdraget har en tilltänkt start i augusti och vi hoppas på att kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor om rekryteringsprocessen går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Låter detta som en spännande möjlighet för dig? Skicka in din ansökan redan idag.

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 22 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-generalist till spännande IT-bolag