Jurek Bemanning

HR-generalist till modeföretag i centrala Göteborg

Arbetsbeskrivning

Till ett modeföretag i centrala Göteborg söker vi nu en HR-generalist på 75% till ett mycket meriterande och spännande uppdrag! I rollen som HR-generalist kommer du att ha en varierad arbetsdag med många roliga arbetsuppgifter. Dessa kan vara alltifrån chefsstöd, coaching, arbete med anställningsavtal, pension och löner, HR-administration med mera. Detta är en perfekt roll för dig som vill få chansen att arbeta i ett spännande bolag, med en härlig företagskultur, engagerade kollegor och utvecklande och roliga arbetsuppgifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag om 75 % med start omgående som sträcker sig minst 4 månader framåt.

Vem söker vi?

Till denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av såväl operativt som strategiskt HR-arbete. Vi tror att du har arbetat i en roll där du har fått arbeta med brett HR-arbete och nu är redo för nästa nya utmaning.
Som person tror vi att du är ödmjuk, engagerad, nyfiken och gillar att arbeta med människor. Du har ett eget driv och en god initiativförmåga.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll med mycket utvecklingsmöjligheter på ett expansivt företag i centrala Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag om minst 4 månader. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 27 oktober . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-generalist till modeföretag i centrala Göteborg