Jurek

HR-Generalist till långsiktigt uppdrag

Blir du ofta beskriven som utvecklingsorienterad, prestigelös och strukturerad? Har du några års erfarenhet från brett HR-arbete och söker din nästa utmaning? Gillar du att vara en del av ett mindre HR-team, där du ges möjlighet att arbeta både högt och lågt? Har du dessutom ett intresse för teater? Då har vi på Jurek HR det perfekta uppdraget för dig.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-Generalist kommer du arbeta brett med alla förekommande processer över HR-året, med ett visst fokus på rekrytering, arbetsmiljöfrågor och onboarding. Du kommer arbeta nära organisationens olika avdelningar och sektioner med såväl operativa som strategiska personalfrågor. Här ges du ett stort eget ansvar och kommer få vara delaktig i en rad utvecklingsprojekt. För rätt person finns stora möjligheter att själv vara med och påverka rollens innehåll.

 

Du kommer även ansvarar för personaladministration och rapportering av nyckeltal.

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag har några års erfarenhet från brett HR-arbete. Du har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta såväl med chefs- som medarbetarstöd och trivs i en roll som innebär att arbeta såväl administrativt som strategiskt. Vi tror att du i grunden har en eftergymnasial utbildning inom PAO eller motsvarande och att du har god systemvana.

 

Som person är du lyhörd och kommunikativ och har enkelt för att skapa förtroendefulla relationer. Du har en god grundstruktur i ditt arbete och med en förmåga att planera och prioritera i ditt arbete.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt och initialt löpande sex månader framåt. Vår kund har sina lokaler placerade centralt i Stockholm och här erbjuds du ett dynamisk och varierat uppdrag i en kreativ miljö. Vi hoppas kunna tillsätta rollen så snart som möjligt, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor kring uppdragte är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se

 

Sökord: HR, HR Adminstratör, rekrytering, HR-generalist, human resources.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-Generalist till långsiktigt uppdrag