Jurek Bemanning

HR- Generalist till bolag på Kungsholmen

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Rollen som HR-Partner är en spännande och utmanande tjänst hos ett internatonellt företag med fina lokaler på Kungsholmen. Bolagets gemensamma arbetssätt i HR-teamet kännetecknas av gott samarbete, stort eget ansvar, och ett prestigelöst förhållningssätt. Detta är ett tillfälligt vikariat med omgående start och ca. 4-6månader framåt. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om när det händer mycket och har förmågan att snabbt växla mellan olika frågeställningar och utmaningar.

Som HR-Generalist arbetar du stöttande inom hela HR funktionen. Arbetet med HR-frågor hos detta internationella bolag innebär arbetsdagar med stor variation i arbetsuppgifterna. Du kommer bland annat att ansvara för;

- Stötta HR teamet i det operativa arbetet
- HR-administration
- Onboarding och exitsamtal
- Kontakt med partners gällande ex hälsovård m.m
- Svara på förfrågningar från SAP systemet
- Arbeta löneförberedande (ej göra lön)
- Uppdatera lönesystemet Asset  (Visma) med info kring nyanställda, föräldraledighet, semestrar m.m

Vem är du?

Vi söker dig som har bred erfarenhet av HR-frågor och är redo för att ta nästa steg i din karriär. Du har ett positivt sätt, är engagerad och tycker om att ge service. Du som söker har akademisk examen som personalvetare eller motsvarande, med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Du trivs i en roll med många kontaktytor och en bred variation av arbetsuppgifter. Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig som senast fram till november.

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll hos ett internatíonellt företag med driv och engagemang. Du kommer att vara anställd som konsult (eller underkonsult) via Jurek Rekrytering & Bemanning under uppdragstiden. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Omgående

Lön

Enl. ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR- Generalist till bolag på Kungsholmen