Jurek

HR-generalist sökes till roligt och variationsrikt uppdrag

Arbetsbeskrivning

Till vår kund belägen i Alingsås söker vi nu en HR-generalist till deras trevliga kontor. I din roll kommer du att vara behjälplig i flertalet olika HR-relaterade frågor som bland annat chefsstöd, förhandlingar, stöttning vid lönerevision samt implementering av policys och riktlinjer. Du kommer också att ha hand om de arbetsrättsliga frågor som kan dyka upp. Vi tror att du som söker har arbetat med detta tidigare och känner dig trygg i brett kvalificerat HR-arbete. Som HR-generalist hos vår kund hanterar du HR-frågor högt och lågt vilket gör varje dag spännande och unik.

 

I denna roll får du chansen att bli en del av ett engagerat, kompetent och kollegialt team på en spännande arbetsplats. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst fram till sommaren. Uppdraget har en omfattning om 100% initialt som kan komma att minska framöver.

 

 

Vem söker vi?

För att trivas i denna rollen tror vi att du är en doer! Du trivs i en miljö där det händer mycket och du känner dig trygg i att fatta egna beslut och vara kravställande. Vi tror att du har arbetat som HR-generalist tidigare, och har du dessutom arbetat internationellt så är detta mycket meriterande då vår kund är verksam i över 30 länder. Som person är du strukturerad, ambitiös och flexibel. Det är viktigt att du har ett eget driv och vana av att arbeta med denna typen av frågor.

 

Detta är en god möjlighet att få arbeta på ett företag med en härlig företagskultur, högt i tak, frihet under ansvar och medarbetare som trivs tillsammans.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll med goda utvecklingsmöjligheter på ett expansivt företag beläget i Alingsås. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

 

Område: Alingsås

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Alingsås . Publicerat : 17 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-generalist sökes till roligt och variationsrikt uppdrag