Jurek

HR-generalist på deltid till härligt bolag inom detaljhandeln

För vår kund inom detaljhandelns räkning söker vi nu en driven och prestigelös HR-generalist för ett ettårigt uppdrag på deltid. Har du en akademisk utbildning inom personalområdet och ett par års erfarenhet av brett HR-arbete, så kan det här vara ett meriterande och utvecklande nästa steg för dig. Du kommer att få en viktig funktion inom bolagets HR-avdelning och arbeta med alltifrån rekrytering till medarbetarundersökningar. 

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-generalist hos vår kund inom detaljhandeln kommer du att arbeta brett inom HR-området. Du kommer att arbeta nära HR-chefen, som du också rapporterar till. Rollen som HR-generalist på deltid är nyinrättad, vilket innebär att du kommer ha möjlighet att vara med och forma rollen. Du kommer att få ta ett stort ansvar för dina arbetsområden som bl.a. kommer att innefatta:

 

• On- och offboarding 

• Rekryteringsprocesser från a till ö

• Introduktion av nyanställda kollegor

• Utbildnings- och utvecklingsarbete 

• Chefsstöd 

• Arbetsmiljöarbete 

• Kommunikation med butiksansvariga runt om i landet

• Uppföljning av medarbetarundersökningar 

• Hälsoarbete inkl. fysisk och psykosocial hälsa 

 

Uppdraget utförs normalt i vår kunds lokaler i centrala Göteborg, men under pandemin arbetar du hemifrån i stor utsträckning. Även efter pandemin så kommer du ha möjlighet till arbete hemifrån i viss utsträckning. Uppdraget är på deltid om ca 25h/vecka eller liknande enligt ÖK. Starten beräknas till mitten av augusti 2021 och uppdraget är ett ettårigt föräldravikariat. 

 

 

Du som söker

Till den här roliga och utvecklande rollen som HR-generalist hos vår kund inom detaljhandeln söker vi dig som har en akademisk utbildning inom HR/personal. Du har minst 2 års erfarenhet av brett, kvalificerat HR-arbete och ser nu fram emot att få utvecklas ytterligare inom området. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har en god systemvana och är en van användare av MS Office. 

 

Som person söker vi dig som är självgående, driven och prestigelös i ditt arbetssätt. Du trivs i en roll där du får ta ett stort ansvar för ditt arbete, men samtidigt arbeta i nära samarbete med dina kollegor. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du tycker att det är roligt att arbeta i en fartfylld verksamhet, där det stundtals kan vara högt tempo. 

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och variationsrikt konsultuppdrag på 50-75% hos vår kund i Göteborg. Uppdraget startar i augusti och pågår i ett år. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. Du når mig på: elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-generalist på deltid till härligt bolag inom detaljhandeln