Jurek

HR-Generalist med intresse för rekrytering sökes

Har du några års erfarenhet av brett HR-arbete och brinner lite extra för rekrytering? Trivs du i en dynamisk miljö som präglas av snabb tillväxt? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en HR Generalist för ett långsiktigt uppdrag med start omgående. Vår kund är verksamma inom medtech och är just nu inne på en tillväxtresa. HR består idag av en HR-chef, som nu önskar utöka sitt team med en HR-generalist. Rollen är alltså nu och du kommer ges stor möjlighet att själv vara med och påverka innehåll och utformning av tjänsten. Du kommer i huvudsak arbeta med:

 

• Rekrytering, rekryteringsadministration och avtalshantering

• Onboarding

• Arbetsmiljöfrågor

• Personaladministration

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har cirka tre års erfarenhet av HR, där du med fördel har en spets inom rekrytering. Du är redo för nästa steg i din karriär och lockas av att få vara med på en tillväxtresa. Som person är du strukturerad och ordningsam och har en förmåga att skapa "ordning & reda", både i ditt eget arbete och med processer och policies inom HR. Du är kommunikativ, lösningsoritenrad och engagerad i ditt arbete.

 

Är du den vi söker?

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start i januari och löpande sex månader framåt – med chans till överrekrytering hos kund för rätt person. Urval och intervjuer hanteras löpande, du är därför välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: HR specialist, HR Generalist, HR Administratör, rekryterare, rekrytering.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-Generalist med intresse för rekrytering sökes