Jurek

HR-generalist för uppdrag till internationell organisation

Är du en erfaren HR-generalist som vill ta nästa kliv i karriären? Tycker du att det känns spännande att vara en del av ett globalt HR-team och bidra till framtidens tekniska lösningar för vården? För vår kunds räkning söker vi nu en HR-generalist som drivs av en mångsidig och stöttande roll med mycket eget ansvar.

 

 

Arbetsbeskrivning:

I rollen kommer du att ingå i ett internationellt HR-team i norra och västra Europa. Dina främsta kollegor är de Svenska HR-teamet som består av totalt 4 personer. Du rapporterar till HR Area Head för Northern & Western Europe. Du arbetar affärsnära och tätt tillsammans med dina kollegor för att stötta och utveckla verksamheten brett inom HR. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis innebära:

 

• Stötta och coacha chefer i olika breda HR-ärenden.

• Tillsammans med det svenska HR-teamet utveckla HR-processer både lokalt och/eller i linje med koncernen.

• Själv ansvara för vissa HR-processer och projekt genom att driva/projektleda dem löpande under hela året.

• Arbeta med fackliga förhandlingar tillsammans med HR Business Partner

• Stötta rekryteringsansvarig

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet av en bred roll som HR-generalist. Du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Workday då detta system kommer att implementeras i verksamheten under hösten.

 

Som person är du kommunikativ och trivs i en dynamisk och internationell miljö med många kontaktytor. Du är initiativtagande och engagerad uppgifter och projekt du tar dig ann. Du trivs i en supporterande och serviceinriktad roll där du stöttar chefer och ledare.

 

 

Du erbjuds:

Här kommer du att få förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål med ett stort kundfokus. Du kommer att få tillträda en bred och utmanande HR-roll där du har möjlighet att själv styra ditt dagliga arbete. Här finns det möjlighet till att arbeta på distans kombinerat med i fina lokaler i Solna.

 

Detta är ett uppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt fram till årsskiftet, med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se alternativt My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Sökord: HR, HR-administratör, HR-generalist, HR-Koordinator, HR Coordinator, HR administrator, human resources.

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-generalist för uppdrag till internationell organisation