Jurek Bemanning

HR-generalist för uppdrag hos globalt bolag norr om Göteborg

Nu söker vi en HR-generalist med start omgående till vår globala kund belägen norr om Göteborg. Det här är ett meriterande uppdrag där du får möjlighet att arbeta brett inom HR, bl.a. med rekrytering, chefsstöd och onboarding. Är du utbildad inom HR och har ett par års erfarenhet av arbete inom HR-området? Är du redo för nästa steg och vill utvecklas ytterligare inom brett HR-arbete? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!  

 

Det här är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med start omgående. Du kommer att sitta stationerad hos vår globala kund norr om Göteborg.

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-generalist hos vår kund kommer du att arbeta brett inom HR. Du kommer att arbeta nära produktionsavdelningen för att erbjuda specialistsupport inom HR. Du kommer att stödja avdelningen tillsammans med HR-chefen och ni ansvarar tillsammans för HR-stöd till ca 400 medarbetare och har direktkontakt med drygt 30 chefer. Du kommer som HR-generalist att vara en del av en nordisk HR-organisation. Du kommer i din roll att rapportera till HR-chefen på din avdelning. 

 

I rollen som HR-generalist kommer du huvudsakligen att arbeta med: 

  • Att driva rekryteringsprocesser tillsammans med rekryterande chef inom Blue Collar
  • Att stötta rekryteringsprocesser inom White Collar
  • Insamling och analys av data
  • Supportera linjechefer med hjälp av varierande HR-processer
  • Ge stöd till linjechefer i frågor rörande HR, arbetslagar och praxis
  • Ansvar för introduktion av nya medarbetare, processer, aktiviteter och uppföljning
  • Hantera rehabiliteringsärenden tillsammans med ansvarig chef

 

Vi söker

  • Dig som har högskoleutbildning inom HR
  • Dig som har 2-5 års erfarenhet av arbete inom HR-området
  • Dig som talar och skriver flytande på svenska och engelska

Det är meriterande med erfarenhet av arbete i en industriell miljö. Vidare är det meriterande med erfarenhet av SAP, Workday och Excel. 

 

Du kommer att arbeta i en processinriktad miljö, men det är viktigt att du är självständig och trygg i att fatta beslut på egen hand. Vidare är det viktigt att du har en passion för operativt HR-arbete. Vi tror att du som söker är en lagspelare som är full av entusiasm och positiv energi. Du har nära till skratt och är inte rädd för att dela med dig av dina åsikter. 

 


Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete som HR-generalist hos vår kund, där du får arbeta brett inom HR och utveckla din kompetens. Det är ett konsultuppdrag som startar omgående och som pågår under sex månader. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

 


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:

Lilla Edet

Västra Götalands län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Elin Gulin

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lilla Edet . Publicerat : 28 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-generalist för uppdrag hos globalt bolag norr om Göteborg