Jurek Bemanning

HR & Executive Assistant till Clear Channel

 

Lockas du av att arbeta i en föränderlig miljö där teamwork främjas för att tillsammans uppnå mål där alla uppskattas för sitt engagemang och bidrag, och där kulturen är receptet på framgång? Brinner du för assistentrollen och vill lära dig mer inom HR-området? Då ser Clear Channel fram emot att få välkomna dig som HR & Executive Assistant!

Hos Clear Channel står tillväx, förändring, digitalisering och innovation på agendan och som HR & Executive assistant kommer du administrativt stötta Ledningsgruppen och den Skandinaviska HR direktören i deras vardag för att tillsammans uppnå målen för deras utvecklings- och tillväxtresa.
Detta är en fantastisk möjlighet för dig som brinner för service- och assistentrollen men också har ett intresse av och vill lära dig och utvecklas inom HR-området.

Du kommer ingå i en skandinavisk organisation och jobba tätt tillsammans med ytterligare en assistent där ni stöttar och hjälper varandra i ert dagliga arbete.

Rollen innefattar bla, men är inte begränsade till:
• Att administrativt stötta Ledningsgruppen och den Skandinaviska HR-direktören
• Sitta med i företagets skandinaviska säljledning och föra protokoll.
• Koordinera och hantera kalendern för säljdirektör
• Hantera inköp, koordinera event, konferenser tillsammans med assistentkollega
• Reseräkningar, resebokningar
• Assistera övriga ledningsgruppen vid behov

• HR-administration
• Hjälpa till med att logga, samla in, skicka ut dvs administration kring anställningsavtal.
• Administrativt supportera vid introduktion av nyanställda
• Hantera utbildningsadministration
• Koordinera med och ha kontakt med leverantörer.
• Vid behov supportera vid andra HR-relaterade projekt.
• Supportera vid compliance-frågor

Clear Channel söker dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete, och gärna har du även en bakgrund från annat serviceyrke. Du älskar att vara spindeln i nätet, vara proaktiv och ge förstklassig service. Du tycker om att omges av människor och är en utbredd lagspelare som vill dela med dig av din energi och positivitet till din omgivning. Din erfarenhet gör att du också vågar ge råd och stöd till kollegor.

Nu erbjuds du en fantastisk möjlighet att vara med på en fortsatt tillväxtresa, jobba nära sälj och HR direktören och få en introduktion till HR-arbete i ett expansivt bolag som är pionjärer inom sin bransch.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Kontoret är beläget i moderna lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Du välkomnas av ett drivet gäng som alla brinner för det dom gör. Så vänta inte, sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

I denna rekrytering samarbetar Clear Channel med ID Entity, en del av Jurek. Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Ruhn Gibeck, malin.ruhn.gibeck@jurek.se, 0766 43 34 53.

Vi ser fram emot din ansökan!

Pionjärer utomhus sedan 1879.
Vi på Clear Channel drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska. Och vi behövs. Idag när våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation.

Som pionjärer och ledare har vi ett ansvar.
De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Men vi nöjer oss inte med det. Tillsammans med Sveriges städer utvecklar vi nya innovativa sätt att nå ut i stadsmiljön. Vi var bland annat först ut med lånecyklar – i Sverige, men även ute i världen. Det är också vi som sedan många år ser till att du inte störs av regn och rusk när du väntar på bussen. Och vi ser till att vi som kollegor växer tillsammans så att vi kan fortsätta att utveckla det media som vi så passionerat brinner för.

Det är så vi säkerställer att vi kan fortsätta att vara världens ledande utomhuspionjärer även i framtiden.
www.clearchannel.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Malin Ruhn Gibeck
0766-43 34 53
Malin.ruhn.gibeck@id-entity.se

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 26 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR & Executive Assistant till Clear Channel