Jurek

HR Chef till Skärgårdsstiftelsen

Vill du arbeta i en liten organisation i nära samarbete med VD, övriga chefer och verksamheten? Har du tidigare erfarenhet av att leda, driva och genomföra förändringsarbete och av att utveckla gemensamma arbetssätt, då kan du vara den vi söker!

 

I rollen som Skärgårdsstiftelsens HR-chef kommer du att vara medlem i ledningsgruppen och rapportera till vår VD. Vi är en mindre organisation där du gör allt från ax till limpa inom HR. För att trivas hos oss tror vi därför att du stimuleras av att jobba operativt och verksamhetsnära ch har förmågan att ständigt växla mellan operativa och strategiska frågor.

 

 

Dina ansvarsområden innebär bland annat att:

• Leda, driva och genomföra det förändringsarbete som Skärgårdsstiftelsen påbörjat.

• Ansvara för HR-enhetens verksamhet, budget och resultat.

• Driva det operativa utvecklingsarbetet inom HR-området genom att vidareutveckla, förenkla och kvalitetssäkra de administrativa processerna i HR-organisationen.

• Driva det strategiska utvecklingsarbetet inom HR och ansvara för att HR-enheten är en verksamhetsanpassad partner till organisationens chefer i både operativa och strategiska HR-frågor.

• Driva och utveckla Skärgårdsstiftelsens arbetsmiljöarbete.

• Säkerställa att organisationen har den kompetens som behövs för att nå verksamhetens mål genom strategisk kompetensförsörjning.

• Agera arbetsgivarpart gentemot de fackliga organisationerna.

 

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda genom andra chefer och som har arbetat som HR-chef/HR-ansvarig med goda resultat samt gärna byggt upp och lett en HR-funktion. Du har en akademisk examen inom Human Resource Management eller motsvarande utbildning. Det är viktigt med tidigare erfarenhet av att leda, driva och genomföra förändringsarbete och utveckla gemensamma arbetssätt. För tjänsten krävs även flerårig erfarenhet av kvalificerat HR-arbete i en komplex miljö med både tjänstemän och arbetare. Du har förmågan att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt såväl muntligt som skriftligt. Det är meriterande om du har erfarenhet av statlig verksamhet eller politiskt styrd organisation.

 

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som är proaktiv och strukturerad med förmåga att skapa resultat. Du har en stark integritet och är mogen, flexibel och prestigelös. Det är viktigt att du är affärsmässig med strategisk förmåga samtidigt som du också omsätter det i det operativa arbetet. Du kan skapa kontaktnät, samverka och samordna olika intressen och har förmågan att leda, engagera och utveckla medarbetare samtidigt som du skapar ett tillitsbaserat samarbete på alla nivåer inom organisationen.

 

 

Sök tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar Skärgårdsstiftelsen med Jurek HR. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vi ser fram emot att få din ansökan snarast och kallar till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

För eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing på Jurek HR, cecilia.hasslev.billing@jurek.se 0733–414198. Ansök på www.jurek.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Verksamheten

Skärgårdsstiftelsens ändamål är att med donerade och förvärvade fastigheter som grund verka för att bevara Stockholms skärgårds egenart, naturvärden och landskapsbild och samtidigt främja utvecklingen av friluftsliv, kultur, rekreation och turism med beaktande av den bofasta befolkningens intressen.

 

Skärgårdsstiftelsen äger och förvaltar cirka 11 000 ha mark och 20 000 ha vatten i Stockholms skärgård. På våra områden finns också cirka 2 000 byggnader och anläggningar och även 16 jordbruk som bidrar till att vårda våra kulturmarker. Vi arbetar med långsiktig förvaltning av cirka 40 naturskyddade områden med höga värden kopplade till naturmiljöer, kulturmiljöer, historia och besöksnäring.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 mars

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Chef till Skärgårdsstiftelsen