Jurek Bemanning

HR-chef till Iduna

Om företaget

Iduna driver 200 butiker i Sverige under namnen Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld. Varumärkena har existerat i många år och är mycket välkända. Omsättningen uppgår f.n. till c:a 1,500 milj. kr inkl moms.

I koncernen ingår även Lyxxa, en specialbutik i Väla center, Helsinborg samt 100 butiker i Finland under namnen Kultajousi och Westerback. Koncernomsättningen uppgår till c:a 2,150 milj kr inkl. moms.

Större delen av sortimentet, juvel och smyckesvaror, inköps direkt hos tillverkare Fjärran Östern och södra Europa. Varorna distribueras till butikerna via centrallager i Varberg och Helsingfors. Koncernen har också ett service kontor i Solna.

Koncernens mission är att vara det ledande smyckeföretaget inom gåvobranschen. "Vi berikar de många människornas liv genom att sprida glädje". Företag skall drivas effektivt, enkelt och lönsamt.

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att förändra, förbättra och göra skillnad för dina medarbetare? Har du tidigare erfarenhet av arbete som HR-chef och är redo för att fortsätta utvecklas i en varm, nytänkande och snabbväxande organisation?

I rollen som HR-chef på Iduna kommer du att ha en varierande arbetsdag med många roliga och utvecklande arbetsuppgifter både strategiskt och operativt. Du kommer att vara delaktig i att ta fram policys, verktyg och rutiner kring HR-arbetet, bistå vid rekrytering, leda förhandlingar, agera chefsstöd samt arbeta med arbetsmiljö- och avtalsfrågor. Du kommer också att ha en plats i företagets ledningsgrupp.

Vidare så är du delaktig i rehabiliteringsfrågor, on-/offboarding samt vid behov fackliga förhandlingar. Detta är en roll där du verkligen får möjligheten att göra skillnad och driva organisationen och dess viktigaste resurs, medarbetarna, framåt.

Vem är rätt person för rollen?

Till denna roll söker vi dig som har flera års erfarenhet av HR-arbete på chefsnivå. Du är van att arbeta med HR-frågor såväl strategiskt som operativt, och är en riktig doer.
I dina tidigare roller har du arbetat med implementering av HR-processer och rutiner, förhandlingar, rekrytering och är van vid att självständigt leda och motivera dina medarbetare. Det är av stor vikt att du är insatt i rådande lagstiftning gällande kollektivavtal, lönebildning och föreskrifter.

Som person är du lösningsorienterad och duktig på att se möjligheter. Du är kommunikativ, förtroendeingivande och nyfiken på människor. Genom ditt tidigare arbete inom HR har du troligtvis byggt upp en djupgående förståelse för mervärdet ett gott HR-arbete tillför en organisation.

Område:
Varberg
Hallands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Varberg

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-chef till Iduna