Jurek

HR Chef till Drinks Logistics Partner - DLP

Vill du vara med och bygga HR i ett framåt bolag?

 

DLP växer och söker nu en framåtriktad HR Chef som vill vara med att bygga upp och driva HR funktionen. DLP är ett dotterbolag till ME Group som ingår i den finska koncernen Wiklöf Holding med 15 dotterbolag där de största bolagen är svenska DLP och finska ME Group. DLP är en platt organisation med snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka. Trivs du i ett bolag där det är full fart framåt, stor frihet och trevliga prestigelösa kollegor? Då kan detta vara jobbet för dig! DLP är det lilla stora företaget som är starkt präglad av privatägaren och entreprenören Anders Wiklöf.

 

 

Är rollen rätt för dig?

Troligen arbetar du idag som HR-chef i en liknande verksamhet eller kanske i en senior HRBP roll och är nu sugen på att ta steget vidare till HR chef!

 

Egenskaper som kännetecknar dig är att du är duktig på att ta människor och på att skapa relationer. Du är en doer och gillar att vara ute i verksamheten där du skapar förtroende samtidigt som du utmanar. Du blir en viktig lagspelare i DLP´s ledning och rapporterar till Plats- och Logistikchefen för DLP. Andra viktiga personer i din närhet blir HR-chefen i moderbolaget ME-Group samt Kundservicechefen och Ekonomichefen på DLP.

 

 

Rollen

Rollen som HR chef hos oss är bred och du blir vår expert och stöttar cheferna inom arbetsrätt, förhandlingar, arbetsmiljö- och rehabilitering, svåra samtal, rekrytering, medarbetarsamtal, avveckling och allt som en HR chef är proffs på. Vi söker dig som med stor drivkraft och engagemang vill bidra till en attraktiv och hållbar arbetsplats. Du kommer som vår nya HR-chef stötta chefer och arbetsledare i deras dagliga arbete. Du är trygg i dig själv och i din HR-kompetens, med förmågan att driva på och få saker att hända i praktiken. Du trivs med och har erafenhet från att jobba i verksamheter med kollektivanställda, företrädesvis med handelsavtalet.

 

 

Bli en del av oss

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. DLP ligger i Jordbro och det finns möjlighet till flexibilitet i att mixa arbete på plats och från hemmet. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR. För mer information om tjänsten kontakta Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se 0733 914108.

 

DLP´s verksamhet startade 1995 av Dagab i samband med att partihandels-monopolet avskaffades. År 2000 förvärvades verksamheten av Wiklöf Holding för att 2002 bli ett dotterbolag till ME Group. Idag är vi en av de största leverantörerna av 3PL-tjänster inom alkoholhaltiga drycker, där vi tar hand om hemtagning, lagring och distribution för våra kunder, nationella som internationella. Distributionen sker dagligen till Systembolag, Grossister och HORECA kunder. Genom vår erfarenhet, professionalism och kontinuerlig utveckling av våra tjänster garanterar vi våra samarbetspartners och kunder en kvalitativ service.

 

Område: Haninge

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Haninge . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Chef till Drinks Logistics Partner - DLP