Jurek

HR Business Partner till Sherwin Williams

Trivs du som bäst i en föränderlig miljö, där du får arbeta verksamhetsnära och verkligen göra skillnad i ledares vardag? Lockas du av att bli en del av ett internationellt- och världsledande bolag, där kulturen samtidigt är familjär och välkomnande? Kommer du med flerårig erfarenhet från en bred HR-roll och är nyfiken på din nästa utmaning? Då du vara den vi letar efter till rollen som HR Business Partner hos Sherwin-Williams!

 

Om rollen

Rollen som HR Business Partner kommer innebära både operativt och strategiskt arbete, med fokus på ledningsstöd. Du arbetar i huvudsak mot ledare inom produktion, men stöttar också management-team.

 

I dina ansvarsområden ingår exempelvis:

• Stötta, coacha och utveckla ledare och medarbetare

• Driva, utveckla och implementera HR-processer, rutiner och policies

• Hantera arbetsrättsliga frågor samt driva fackliga förhandlingar

• Ansvar för arbetsmiljöfrågor och att driva det systematiska arbetsmiljöarbetet

• Rapportering av nyckeltal

• Rekryteringsarbete i samarbete med Talent Acquisition

 

Rollen spänner över hela HR-området och kommer innebära många kontaktytor – internt, externt och både på lokal och global nivå. Här tillträder du också en ny roll, vilket ger god chans att själv vara med och påverka innehåll men också hur HR-arbetet utvecklas och drivs framåt. Tjänsten är placerad i Märsta.

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll kommer med några års erfarenhet från en bred roll inom HR, troligen som HR Business Partner. Du är trygg i samtliga processer över HR-året och är van att självständigt driva fackliga förhandlingar. I botten tror vi att du har en akademisk examen inom HR, även om detta inte är ett krav. Vi ser det som starkt meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från produktionsmiljö alternativt annan personalintensiv verksamhet, gärna i en internationell kontext. Du behöver vara trygg i såväl engelska som svenska, både i tal och skrift.

 

Som person är du flexibel och trivs med en varierad vardag och att verka i en föränderlig miljö. Andra beskriver dig som självgående, engagerad och du är van att kunna parera mellan operativt och strategiskt arbete. Du har enkelt för att bygga goda relationer och skapar lätt förtroende i dialog med chefer och medarbetare.

 

Om verksamheten

Sherwin-Williams är världens största producent av färg. Med en försäljning på 18 miljarder dollar, över 4 100 butiker och 140 tillverknings- och distributionscentraler över hela världen, är vi stolta över vårt globala nätverk. Våra 60 000 anställda runt om i världen är mångsidiga, innovativa och passionerade. Med en mängd givande och utmanande möjligheter är Sherwin-Williams en utmärkt arbetsgivare för att starta och utveckla din karriär. Vi är stolta över vårt företag och vår medarbetarfamilj. För att lära dig mer om oss och vår företagskultur, besök https://careers.sherwin-williams.com/home.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sherwin-Williams med Jurek HR och vid frågor rörande rollen är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta denna tjänst så snart som möjligt, tveka därför inte med att skicka in din ansökan.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Sigtuna

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sigtuna . Publicerat : 12 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till Sherwin Williams