Jurek

HR Business Partner till Rusta

Som HR Business Partner på Rusta arbetar du nära både chefer, medarbetare och HR-kollegor på ett konsultativt sätt och med affären i fokus. Du bidrar med verksamhetsnära HR-arbete inom ditt område och du har daglig kontakt med chefer inom delar av vår kärnverksamhet. Tillsammans utvecklar ni vår affär, vår organisation och våra medarbetare för att stegvis ta oss närmare vår vision.

 

 

Rollen

På Rusta är rollen som HR Business Partner bred, du stöttar chefer och agerar bollplank inom bland annat arbetsmiljö, arbetsrätt, förhandling och samverkan med fackliga parter och rehabilitering. Du jobbar också med organisations- och ledarskapsutveckling, internutbildning och faciliterar workshops. Tillsammans med dina HR-kollegor utvecklas och förfinas HR-arbetet utifrån verksamhetens behov och du har möjlighet att delta i koncernövergripande HR-projekt. Du förväntas också att, fortlöpande, utveckla och utmana ledarskapet hos våra chefer och säkerställa att våra värderingar är närvarande och levande i allt vi gör. 

 

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Upplands Väsby och du rapporterar till CHRO/Head of HR.

 

 

Vi söker dig

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är utåtriktad och lyhörd och har lätt för att skapa förtroende i alla led och sammanhang. Du hanterar självklart konfidentiella ärenden med hög integritet. Som person är du noggrann, effektiv och drivande. Du levererar i tid, utifrån verksamhetens behov, och med hög kvalitet. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och trivs med att vara stöd och bollplank till chefer och kollegor. En god kommunikations- och samarbetsförmåga är helt avgörande för att lyckas och trivas i rollen. 

 

Vi söker dig som har en examen inom HR eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av brett, självständigt och professionellt HR-arbete på både strategisk och operativ nivå.

 

 

Bli en del av oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker så snart som möjligt i överenskommelse med dig. Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR och Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se 0733 914108.

 

Område

Upplands Väsby

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till Rusta