Jurek

HR Business Partner till Nordomatic

Vi växer och skall nu förstärka vår viktiga funktion HR med en Business Partner, som skall vara placerad på Nordomatics huvudkontor i Stockholm.

 

Nordomatic är en ledande oberoende partner inom fastighetsautomation med fokus på "smart buildings" och energieffektivisering i större fastigheter. Vi har 500 duktiga medarbetare och omsätter omkring 1 miljard sek. Sedan starten har vi varit i en expansiv fas. Vi har idag kontor på flera platser i Sverige, Norge och Danmark. Samtidigt ser vi stora möjligheter internationellt.

 

 

Är rollen rätt för dig?

Vi söker dig som trivs i den breda HR-rollen och som brinner för att jobba nära och stötta ledare att ligga i framkant. Du har stor kompetens inom rekryteringar vilket kommer vara ett fokusområde särskilt i Stockholmsregionen, men också som ett separat kompetensområde i relation till verktyg och processer i hela Sverige och i koncernen. Du kommer jobba i nära samarbete med en HR-kollega som idag ansvarar för hela HR-funktionen. Tillsammans blir ni de som driver HR-arbetet framåt i Sverige och rapporterar till Sverigechefen. Det finns även HR-kollegor i Norge och Danmark, och du kommer ha en streckad linje till Group Head of People and Culture.

 

Som person är du trygg i dig själv och i din breda HR-kompetens, med förmågan att driva på och få saker att hända i praktiken. Du är erfaren och har en extra spets med dig från att jobba med att attrahera, rekrytera och onboarding nya medarbetare. Du får gärna komma från en teknisk bransch med högt tempo och entreprenörsanda, men det är inget krav.

 

Egenskaper som kännetecknar dig är din nyfikenhet och ditt genuina intresse för att sätta dig in i en verksamhets och dess medarbetares utmaningar. Andra kännetecken är ditt strukturerade arbetssätt, din professionalism och din affärsmässighet. Du kommer jobba tillsammans med många duktiga kollegor, och är en utpräglad teamplayer. Troligen jobbar du redan idag i en HR Business Partner roll eller motsvarande och ser fram emot att komma in i ett nytt och inspirerande sammanhang där du kan vara med i vår viktigaste region i Sverige i en växande koncern.

 

 

Utbildning och erfarenhet

• Högskoleutbildning eller motsvarande, lämpligen inom HR

• Flera års arbetslivserfarenhet som HR Business Partner eller motsvarande

• Gedigen erfarenhet från och intresse av rekryteringsprocesser

• Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

• Du har goda kunskaper i engelska, vilket är vårt koncernspråk

• Du har god kommunikativ förmåga

• Erfarenhet från verktyget HR-ON eller liknande är en extra merit

 

 

Rollen

Rollen som HR Business Partner hos oss är bred och du kommer bli vår nyckelperson inom HR på Stockholmskontoret. Nordomatic är en spännande arbetsplats, med ett helt nytt kontor i Globen. Tillsammans med dina HR-kollegor stöttar du organisationens chefer i alla typer av HR-frågor och driver HR-årets alla processer. Du kommer också ha rekrytering som strategiskt fokusområde. Andra viktiga arbetsområden är arbetsrätt och förhandlingar, medarbetarundersökningar, arbetsmiljöfrågor och löneprocesser.

 

 

Bli en del av oss

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR. För mer information om tjänsten kontakta Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se 0733 914108.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till Nordomatic