Jurek

HR Business Partner till kund i Solna

För kunds räkning söker vi nu en HR Business Partner för ett föräldravikariat med start i april! Har du arbetat med brett HR-arbete i några år och är redo för nya utmaningar där du får möjlighet att fortsätta utvecklas?

 

Arbetsuppgifter

I rollen som HRBP hos vår kund kommer du att arbeta i nära samarbete tillsammans med HR-chefen, och rollen sträcker sig över hela HR-området såsom employer branding, arbetsrätt, rehabilitering, fackliga dialoger och förhandlingar. Organisationen har cirka 350 anställda och finns på flera olika orter i Sverige. Därav kommer en del resor ingå i tjänsten för att representera HR runt om i landet.

 

Vem söker vi?

För detta uppdrag söker vi dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och har ett par års erfarenhet av brett HR-arbete. Du har erfarenhet av kollektivavtalstolkning sedan tidigare, och det är starkt meriterande om du har erfarenhet från produktionsmiljö.

 

Du tar stort ägarskap och ansvarar för att driva dina processer framåt. Du kommer gärna med förbättringsförslag och tar egna initiativ till förbättring. Du har eget driv och har lätt för att bygga goda relationer samt har förmågan att skapa förtroende hos andra.

 

Mer om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag under en föräldraledighet, med start i april, där du är anställd hos Jurek HR men arbetar hos vår kund som har sina lokaler belägna i Solna. Uppdraget planeras starta under april och kommer löpa i ett år. För rätt person finns även möjlighet till förlängning alternativt överrekrytering efter uppdragets slut.

 

Låter det intressant?

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, vi går igenom ansökningar löpande. Vid frågor gällande rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till kund i Solna