Jurek Bemanning

HR Business Partner till IP-Only

Om IP-Only:
IP-Onlys affärsidé är att möjliggöra digitaliseringen genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället. Vi står inför stora globala utmaningar både vad gäller klimatförändringar och ett socialt hållbart samhälle. På IP-Only vill vi ta vår del av ansvaret. Hela vår verksamhet handlar om att skapa förutsättningar för alla att kunna ta del av det moderna digitala samhället – varje dag arbetar vi för att bygga bort bredbandsklyftan. På IP-Only arbetar ca 800 personer och vi har vårt huvudkontor mitt i City.


Om rollen:

Nu söker IP-Only en affärsinriktad och förändringsbenägen HR Business Partner till sitt HR-team. Tjänsten är placerad på IP-Onlys kontor på Sveavägen 25 i Stockholm. Vi söker dig som tycker om att jobba i en föränderlig miljö där du tillsammans med dina kollegor kommer att få vara med och utveckla HR inom bolaget. Om du vill vara med på en spännande resa och tycker att rollen verkar intressant så skicka gärna in din ansökan redan idag!


I rollen som HR Business Partner kommer du att arbeta affärsnära med brett HR-arbete. Du ingår i ett HR-team på åtta personer och du rapporterar till Antonia Brandberg Björk, Chief People & Performance Officer hos IP-Only. Du stöttar ett specifikt affärsområde med ca 300 (nät- och teknik) medarbetare och ingår ledningsgruppen för affärsområdet. Du kommer förutom en stor bredd av HR-frågor jobba med strategiska organisationsfrågor.


Vi erbjuder dig en spännande roll där du får vara med på en resa för att driva vidareutvecklingen av våra ca 800 medarbetare och ledare. Du kommer att jobba i ett professionellt HR-team med starkt driv framåt, i en trevlig företagskultur där medarbetarna är stolta över att vara med och skapa samhällsnytta.


Exempel på arbetsuppgifter:
- Jobba med hela bredden av HR-frågor
- Chefsstöd (ca 20-talet chefer)
- Arbetsrättsliga frågor
- Fackliga förhandlingar
- Arbetsmiljö
- Rehabilitering
- Jämställdhetsfrågor
- Medarbetarundersökningar
- Rekrytering


För att vara framgångsrik i och trivas i rollen är du affärsmässig, snabb, proffsig och driven. Du är van vid- och trivs med att driva förändring och utveckling i verksamheter med högt tempo. Du är en tydlig och skicklig kommunikatör som också är trygg med att tala inför en grupp människor. Du är vidare en nyfiken person som ständigt vill lära dig mer.


Din bakgrund och erfarenhet:

  • Akademisk examen inom HR eller motsvarande
  • Minst 7-8 års erfarenhet från brett och kvalificerat HR-arbete
  • Goda arbetsrättsliga kunskaper
  • Jobbat i snabbrörliga bolag med hög förändringstakt
  • Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska


Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Ylva Ottosson, ylva.ottosson@ijurek.se, 0733-91 41 08
Vi ser fram emot din ansökan!

 


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Ylva Ottosson
0733-914108

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 augusti

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Business Partner till IP-Only