Jurek

HR Business Partner till Devyser

Har du några års erfarenhet av brett HR-arbete och söker din nästa utmaning? Lockas du av att vara en del av en organisation som gör en tydlig samhällsinsats och där du får vara med och bidra till fortsatt tillväxt och utveckling av HR-funktionen? Blir du ofta beskriven som lösningsorienterad, kommunikativ och handlingskraftig? Då kanske du är den vi söker till rollen som HR Business Partner hos Devyser!

 

Devyser utvecklar, tillverkar och säljer genetiska tester till laboratorier i över 45 länder. Produkterna används för komplex DNA-testning inom onkologi, transplantation och ärftliga sjukdomar för att möjliggöra skräddarsydd cancerbehandling, diagnos av ett stort antal genetiska sjukdomar samt uppföljning av transplanterade patienter.

 

Här ges du en chans att inte bara utvecklas inom HR, utan också att vara en del av ett bolag som verkligen gör skillnad!

 

 

Arbetsbeskrivning

Här kommer du tillträda en helt ny roll, med god chans att vara med och påverka och utveckla både innehåll och HR i stort. Du kommer arbeta tätt tillsammans med en nuvarande HR Manager och rollen kommer innebära många kontaktytor, både internt och externt. Du kommer ansvara och arbeta brett med samtliga HR-processer över året, där ett visst fokus initialt kommer ligga på att rekrytera nyckelfunktioner – både nationellt och internationellt. Utöver detta kommer du också arbeta med:

 

• Löpande chefsstöd

• Performance Management

• Lönerevision och lönekartläggning

• Systematiskt arbetsmiljöarbete och rehabilitering

• Löpande HR Administration inklusive att agera kontaktperson gentemot extern lönepart

 

Du förväntas bidra till att utveckla processer, rutiner och policies inom HR, bland annat genom digitalisering – i syfte att förenkla och förbättra.

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har arbetat i några år i en bred generalistroll inom HR. Vi tror att du kommer med god insyn i samtliga processer över HR-året, även om vi inte ser det som ett krav att du självständigt drivit dessa sedan tidigare. Du ser detta som ett nästa steg i din karriär, där du ges möjlighet att ta det yttersta ansva för HR. Vi ser att du har grundläggande kunskaper inom arbetsrätt och en fallenhet för att arbeta med system. Har du dessutom erfarenhet från internationella organisationer, ser vi det som ett plus!

 

Viktigast för oss kommer vara dina personliga egenskaper och vi söker dig som är handlingskraftig, engagerad och vill vara med och bidra till Devysers fortsatta tillväxtresa. Du har en pragmatisk inställning och ser till att hitta enkla och smarta lösningar på problem. Att skapa goda relationer kommer naturligt för dig och du har enkelt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du trivs i en föränderlig miljö och har en flexibel inställning.

 

 

Du erbjuds

Här ges du möjlighet att tillträda en helt ny roll hos ett bolag som är under en spännande tillväxtresa. Du kommer få ta ett stort eget ansvar och utrymme att påverka, utveckla och sätta din egen prägel på hur Devyser ska arbeta med HR framåt.

 

Denna rekrytering hanteras av Jurek HR, vid frågor kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tycker du detta låter som din nästa utmaning? Sök då direkt!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: HR, Human Resources, HR Generalist, HR Business Partner,

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till Devyser