Jurek

HR Business Partner sökes till internationellt bolag

För kunds räkning söker vi just nu en HR Business Partner för uppdrag med start omgående. Trivs du i en internationell kontext, vill tillhöra en organisation som gör skillnad och kommer som bäst tillrätta i en generalistroll? Då kan detta vara uppdraget för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Business Partner kommer du vara dedikerad en del av verksamheten som är placerad i Kiruna, men arbeta på distans från Stockholm. Denna verksamhet består av cirka 150 medarbetare och du kommer ha det yttersta ansvaret för HR-agendan och har ett tätt samarbete med både chefer och kollegor i Kiruna. Rollen är primärt av operativ karaktär och du kommer arbeta med alltifrån rekrytering till perfomance management, arbetsmiljö och rehabilitering, lönekartläggning och succesionsplanering. Du ingår i ett team om totalt tre kollegor och rapporterar till HR chef.

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll kommer med en bred bakgrund inom HR och är van att självständigt driva och ansvara för HR-årets samtliga processer. Du känner dig trygg i förhandlingsförfarandet och har sedan tidigare jobbat med flera olika avtal. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet från internationella bolag och är van att arbeta i matrisorganisationer.

 

På ett personligt plan så kännetecknas du av din kommunikativa förmåga, ditt tålamod och av din samarbetsförmåga. Du ser värdet av att arbeta tillsammans och trivs som bäst när det finns en öppen kommunikation. Att ha en tydlig struktur i ditt arbete kommer naturligt för dig.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt och löpande cirka fyra månader framåt. Här erbjuds du ett dynamiskt och varierat uppdrag hos ett internationellt bolag, där du kan komma att göra skillnad. Är du nyfiken på att veta mer är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hoppas kunna tillsätta rollen snarast, tveka därför inte på att anmäla ditt intresse direkt!

 

Sökord: HR, Human Resources, HR Business Partner, HR Manager, HR Generalist.

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 22 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner sökes till internationellt bolag