Jurek

HR Associate till Nordic Capital

Vill du få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med motiverade och engagerade kollegor? Vill du utvecklas och lära dig mer inom HR i ett professionellt bolag? Då kan detta vara tjänsten för dig!

 

 

Om rollen

På Nordic Capital har HR en strategiskt viktig och central roll. Våra medarbetare är det viktigaste vi har för att kunna fortsätta göra hållbara, lönsamma investeringar och utveckla våra portföljbolag. HR-teamet består idag av vår HR Director, en rekryteringskoordinator (20%) samt en HR Associate och vi arbetar hela tiden med att förbättra och effektivisera våra HR processer så att vi kan stödja verksamheten och bolagets fortsatta expansion på allra bästa sätt. Vi är affärsfokuserade, drivs av att göra skillnad och tycker om att arbeta tillsammans. På Nordic Capitals rådgivningskontor är vi idag 140 medarbetare, fördelat på nio lokala kontor. På kontoret i Stockholm är vi 85 personer.

 

I samband med en föräldraledighet söker vi nu en HR Associate för ett vikariat om ett år, med start i mars.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Associate kommer du att stötta HR Director i det breda HR-arbetet, i allt från HR-administration och koordinering till att självständigt jobba med olika projekt och ansvarsområden.

 

I rollen ingår att koordinera HR-frågorna i organisationen, exempelvis genom att:

 

• Vara delaktig, driva och ansvara för specifika rekryteringar

• Vara med och driva talentrelaterade projekt

• Onboarding- och Exitprocessen

• Administrativa uppgifter, exempelvis administrering av anställningsavtal

• Kontakt med löneavdelning gällande försäkringar, pensioner etcetera.

• Assistera i Perfomanceprocessen inklusive löne- och bonusberäkningar

• Benchmark kring Compensation & Benefits

• Administrera och göra uppdateringar i HR-systemet

 

 

Din profil

Som person är du driven, noggrann, serviceinriktad och effektiv. Vi tror att du har en hög arbetskapacitet och kan jobba såväl självständigt som i team och ser ett stort värde i att vi hjälper varandra. För att lyckas i rollen tror vi att du arbetar på ett strukturerat sätt och har en mycket bra förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och ansvarsområden. Om andra skulle beskriva dig som prestigelös och positiv, då kommer du garanterat trivas i hos oss.

 

Du har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och några års erfarenhet av att ha jobbat i en bred HR-roll alternativt som HR-Specialist exempelvis inom Talent, Learning & Development, Staffing, Recruitment, Compensation & Benefits. Då det är en internationell miljö så behöver du kunna hantera både engelska och svenska flytande i tal och skrift.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är ett vikariat, med start i slutet på mars och ett år framåt. Du kommer att ha din arbetsplats på Nordic Capitals fina huvudkontor i centrala Stockholm. Denna rekrytering hanteras av Jurek HR, vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt 073 754 43 11. Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan redan idag.

 

 

Om Nordic Capital

Nordic Capital är en ledande private equity-investerare som skapar starka och hållbara företag genom förbättringar i verksamheten och värdedriven tillväxt. Nordic Capital fokuserar på utvalda regioner och sektorer där man har stor erfarenhet och bevisade framgångar. Huvudsektorerna är hälso- och sjukvård, teknik- och betalningslösningar, finansiella tjänster samt även industri- och företagstjänster. De huvudsakliga regionerna är Europa samt globalt för investeringar inom hälso- och sjukvård och teknik- och betalningslösningar. Sedan starten 1989 har Nordic Capital investerat 16 miljarder euro i över 110 företag. Den senaste fonden är Nordic Capital Fund X med 6,1 miljarder euro i kapital. Nordic Capital Advisors har lokala kontor i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Storbritannien och USA. För mer information om Nordic Capital, besök www.nordiccapital.com

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Associate till Nordic Capital