Jurek Bemanning

HR-assistent till offentligt förvaltning i Stockholm

Har du tidigare arbetat administrativt och vill utvecklas inom HR? Då kanske detta är ett uppdrag för dig! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande.

 

Arbetsbeskrivning

Till offentlig förvaltning i Stockholm söker vi nu en HR-Assistent för ett konsultuppdrag med start 2019-08-07 och som löper till 2019-11-30 med möjlighet till förlängning. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att innefatta:

  • Bistå med service och administrativt stöd kring pågående projekt och aktiviteter inom HR-området
  • Publicera annonser
  • Hjälpa till i rekryteringsprocessen
  • Uppdatera intranätet
  • Fakturahantering i Agresso
  • Ansvara för sektionens dokument i EDIT

 

Vem är du?

Vi söker dig med minst 2–3 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll, och har du eftergymnasial utbildning inom HR eller lön är det mycket meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av att arbeta med HR eller i en annan stödfunktion är även det meriterande. Vidare ska du ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Som person är du serviceinriktad, flexibel och problemlösande.

 

 

Du erbjuds

En roll som HR- Assistent på en offentlig förvaltning i Stockholm (Kungsholmen). Uppdraget omfattar heltid med start 2019-08-07 och löper till 2019-11-30 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Caroline Widgren

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 juli

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-assistent till offentligt förvaltning i Stockholm