Jurek Bemanning

HR-assistent till meriterande uppdrag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en HR-assistent till ett mycket meriterande och spännande uppdrag! I rollen som HR-assistent kommer du att ha en varierad arbetsdag med många roliga arbetsuppgifter där du kommer stötta HR-chefen för Sverige i diverse arbetsområden. Dessa kan vara alltifrån stöttning vid rekrytering, chefsstöd, förberedelser inför lönerevision, intern kommunikation, kompetensutveckling, utbildningar och uppföljningar.

Detta är en perfekt roll för dig som vill utvecklas och bredda dina kunskaper inom HR-området på ett globalt företag i en spännande bransch. Uppdraget har start omgående och är en konsultanställning som sträcker sig minst 6 månader framåt.

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som har studerat HR och kanske har du jobbat något år som HR-assistent eller liknande! Du trivs med att ha en varierad arbetsdag och har inget emot att hjälpa till där du behövs för stunden. Det är meriterande om du arbetat med nämnda arbetsuppgifter tidigare.

Som person tror vi att du är ödmjuk, engagerad, nyfiken och gillar att arbeta med människor. Du har ett eget driv och en god initiativförmåga.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med mycket utvecklingsmöjligheter på ett expansivt företag beläget strax utanför Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag om minst 6 månader. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Göteborg


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-assistent till meriterande uppdrag