Jurek

HR-ansvarig (People & Culture) till MAQS Advokatbyrå i Malmö

MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall. Genom vårt bransch- och specialistfokus samt vår lokala förankring och globala nätverk hjälper vi våra kunder att hitta affärsmässiga lösningar som ligger i framkant och skapar långsiktigt värde. På MAQS drivs vi av att skapa nytta och vi växer av att hjälpa och lyfta såväl varandra som våra kunder. Det är där det professionella möter det omtänksamma som vi finner vår MAQS-anda.

 

Vi söker nu en HR-ansvarig till MAQS Advokatbyrå i Malmö som vill vara med att utveckla HR-funktionen på Sveriges modernaste advokatbyrå. I denna nyinrättade roll blir du en viktig del av ett team som genomsyras av en kultur där kollegor, affärspartners och verksamhet står i fokus.

 

 

Jobba på MAQS

Ditt uppdrag är att tillhandahålla kvalitativ HR-support samt utveckla byråns HR-arbete tillsammans med Managing Partner och gruppchefer för de olika fokusområdena. Du ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar till Managing Partner och du är även närmsta chef för vår administrativa avdelning. Det är bland annat följande ansvarsområden som ingår i din roll som HR-ansvarig.

 

• HR-support till chefer

• Utvecklings- och förändringsarbete

• HR-policys och rutiner

• Employer Branding

• Rekrytering

• On/Off-boarding

• Kompetensutveckling

• Arbetsmiljöarbete

• Administrativ chef

 

 

Vem är du?

Du har relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet inom HR. Vi betraktar det som meriterande om du har erfarenhet från konsultbyrå eller ägarledda bolag. Du har en professionell grundtrygghet med ett genuint intresse och ambition att skapa förutsättningar för att utveckla HR-funktionen. Du är kommunikativt begåvad och uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

 

Du skulle beskriva dig som en driven, handlingskraftig och uthållig person som är bra på att få medarbetare och chefer att växa och att bygga väl fungerande team. Du är lyhörd, initiativrik och engagerad och drivs av utveckling och förändring. Vi tror att du är en relationsbyggare med en stor portion social kompetens och positiv inställning med förmåga att hantera situationer och utmaningar på ett framgångsrikt sätt. Du betraktar dig som en pragmatisk och ödmjuk person som värdesätter goda och långsiktiga relationer.

 

 

MAQS erbjuder dig

Kreativitet, mod och nyfikenhet är egenskaper MAQS värdesätter högt men det är minst lika viktigt att vara en bra kollega som bidrar till laganda och arbetsglädje och som står bakom byråns värderingar Nyfikenhet, Enkelhet och Tillgänglighet. Vår MAQS-anda bygger på att ständigt vilja bli bättre och på en gemenskap som gör att vi tillsammans når längre. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att utforma byråns HR- funktion tillsammans med oss i en roll där du får tillföra värde och göra skillnad. Vidare erbjuder vi dig möjlighet till professionell och personlig utveckling i en miljö som präglas av god stämning på ett fantastiskt kontor i centrala Malmö. Du kommer att samarbeta med HR på övriga MAQS-kontor med gemensamma projekt, kompetensutveckling och internt nätverkande.

 

 

Start

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar MAQS med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Celestian på telefonnummer 076-002 69 11 eller cecilia.celestian@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Område

Malmö

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-ansvarig (People & Culture) till MAQS Advokatbyrå i Malmö