Jurek

HR advisor till trevlig kund i Göteborg

Brinner du för människor och älskar att arbeta nära verksamheten? Vill du hjälpa kundens ledare, organisation och medarbetare att växa? Isåfall är denna spännande roll som HR-advisor troligtvis helt rätt för dig!

 

 

Om rollen

Som HR-advisor kommer du att arbeta nära chefer i den operativa verksamheten. Du kommer att vara en viktig stöttepelare och ha ett nära samarbete med första- och andra linjechefer och också arbeta nära med fackliga företrädare. I denna roll kommer du att arbeta med hela HR-området där du kommer att stödja cheferna i alla processer som rör personalen inklusive förhandlingar. Du har också en viktig roll som en rådgivare och coach och arbetar med att utmana kundens ledare till att bredda sina perspektiv, arbeta med att skapa en god företagskultur och vara med på resan mot att utveckla framtidens medarbetare och ledare!

 

Anställningen är belägen i Göteborg. Du kommer att rapportera till HR Manager Sverige och arbeta nära dina kollegor i HR-teamet.

 

 

Vem söker vi till denna roll?

Vi letar efter en erfaren samt operativ person med god erfarenhet inom HR som besitter förmågan att bygga starka relationer med chefer samt även fungera som en pålitlig och trygg rådgivare. Vi letar efter någon med lika passion för människor och affärer och med en lösningsorienterad inställning och stark personlig drivkraft. Baserat på ditt engagemang i verksamheten och din förmåga att påverka andra får du saker att hända. Du har förmågan att agera och arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar samarbete och anpassning till ditt team.

 

Du som söker behöver också ha:

• Kandidatexamen inom HR eller motsvarande

• Minst sju års HR-erfarenhet på operativ såväl som strategisk nivå och med god kunskap inom hela HR-området. Erfarenhet från att arbeta inom en operativ verksamhet med huvudsakligen tjänstemän är en fördel.

• Flerårig erfarenhet av att arbeta med förhandlingar, anställningsförhållanden och svensk arbetsrätt, erfarenhet av att arbeta med Transportarbetarförbundet eller liknande fackföreningar är en fördel

• Flytande svenska och engelska

•Körkort

 

 

Du erbjuds

En spännande roll som HR-advisor ute hos vår kund. Tjänstens omfattning är på 100% och tillträde sker så snart vi hittat rätt kandidat för rollen! Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att maila ansvarig konsultchef på Julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan!

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR advisor till trevlig kund i Göteborg