Jurek Bemanning

HR-advisor till roligt uppdrag hos DFDS, Göteborg

Lockas du av att arbeta i en spännande, dynamisk och internationell miljö där du får chansen att vara med och påverka och ha en varierande samt rolig arbetsdag? Har du tidigare erfarenhet av brett HR-arbete och vill fortsätta utvecklas i en riktigt rolig roll? Isåfall har du kommit helt rätt - DFDS söker nu en HR Advisor till deras kompetenta och engagerade HR-team i Göteborg!

 

 

Om rollen

I rollen som HR Advisor kommer du att arbeta med brett HR-arbete som kan innebära alltifrån att stötta cheferna i rekryterings- och arbetsmiljöfrågor, rehabilitering och lönekartläggning. Dessutom är du en viktig del i arbetet med att utveckla och förbättra befintliga flöden och processer inom HR för att säkerställa att arbetssättet är uppdaterat, modernt och nytänkande.

 

Hos DFDS blir du en del av ett riktigt härligt team med högt i tak, frihet under ansvar och stora utvecklingsmöjligheter.

 

Detta är en konsultanställnig med start omgående om minst 6 månader med chans till förlängning eller anställning hos kund.

 

 

Vi tror att du som söker HR-advisor rollen är...

Lyhörd, engagerad, prestigelös, utåtriktad och en riktig lagspelare. Du har troligtvis arbetat i en liknande roll tidigare i några år och har erfarenhet av att självständigt driva HR-arbetet framåt. Att skapa förtroendefulla relationer och agera bollplank och stöd till såväl chefer som dina kollegor är någonting du trivs med och har god vana av. Tillsammans med dina kollegor kommer du att hantera avtalsfrågor och fackliga förhandlingar så har du erfarenhet av detta är det ett stort plus.

 

Då koncernspråket är engelska är det viktigt att du känner dig bekväm i att uttrycka dig på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

 

Du erbjuds

En rolig och intressant arbetsdag som HR-advisor på ett stabilt och framgångsrikt företag. Du kommer att arbeta i en internationell och dynamisk miljö med många pågående projekt. Arbetskulturen präglas av glädje, kompetens och ett stort engagemang hos dina kollegor. För rätt person finns goda karriärmöjligheter inom DFDS koncernen!

 

 

Om företaget

DFDS-koncernen är Nordeuropas största integrerade skepps- och logistikföretag där DFDS Seaways driver ett nätverk av 30 linjer med 55 frakt- och passagerarfartyg, medan DFDS Logistics ger fraktlösningar i Europa med trailers, containrar och järnväg. DFDS har mer än 8000 anställda (inkl Associated Companies) i mer än 22 länder i Europa och en omsättning på över 1,8 miljarder euro. Bolaget grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på NASDAQ OMX Copenhagen. I Sverige har DFDS 1000 anställda och är baserade i Göteborg, Lilla Edet och Karlshamn.

 

För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansöknings datum. Välkommen med din ansökan!

 

Sökord: HR-advisor, HR-administratör, HR, HR-rådgivare, HR-generalist

 

 

Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Julia Järvholm

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-advisor till roligt uppdrag hos DFDS, Göteborg