Jurek Bemanning

HR-administratör till Shurgard self-storage

Shurgard self-storage och deras HR-chef söker dig som är en klippa på lön men som också vill jobba brett med övriga HR-frågor!

Detta konsultuppdrag är en fantastisk möjlighet för dig som är duktig på att jobba med hela löneprocessen i samarbete med extern lönepart, och som vill fördjupa dina kunskaper inom HR. Shurgard Self-storage är en internationell organisation som erbjuder dig en utvecklingskurva utöver det vanliga, och en spännande och nätverkande roll med många kontaktytor inom organisationen.

I uppdraget kommer du hantera HR-och löneadministration löner för ca 150 medarbetare inom Sverige och Danmark där du jobbar gentemot outsourcad lönepart. Du förbereder statistik och rapporter, nätverkar med extern löneleverantör och myndigheter i båda länder.

I uppdraget kommer du också samarbeta med chefer gällande rekrytering, onboarding och exitprocesser. Du kommer ge HR-support till både medarbetare och chefer i organisationen samt vara Superuser i deras HR-system. Din HR-kunskap och ditt intresse för system är något du gärna delar med dig av för att skapa effektiv organisation

Du kommer jobba nära HR-chefen och få inblick i HR-områdets alla delar, men då HR-chefen reser en del är det viktigt att du trivs med att arbeta självgående och är van att arbeta i en föränderlig miljö och med många olika system. Kulturen är snabbrörlig och målinriktad och du kommer trivas på Shurgard om du gillar att nå resultat och bidra till helheten.

Shurgard Self-storage söker dig som:

• Har utbildning inom lön / HR eller motsvarande

• Minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter framförallt lönearbete

• Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl i tal som i skrift

• Har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt excel och outlook

• Erfarenhet av dansk lön är meriterande

Rollen är som klippt och skuren för dig som trivs med att vara spindeln i nätet och dela med dig av din kunskap till andra inom organisationen. Du är administrativt lagd och jobbar gärna självständigt och har en förmåga att ta mycket eget ansvar. Vidare är du nyfiken, har lätt att lära, är kommunikativ och kan fatta egna beslut.

Placeringen är på det skandinaviska huvudkontoret i Solna. Du rapporterar direkt till HR-Chefen. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och beräknas pågå ca 12 månader.

I denna process samarbetar Shurgard self-storage med ID Entity, en del av Jurek. Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Ruhn Gibeck, malin.ruhn.gibeck@jurek.se, 0766 43 34 53. Urvalet sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Shurgard self-storage - är den största entreprenören, ägaren och operatören av privata magasineringslösningar i Europa. Sammanlagt har de över 200 förrådsanläggningar i 7 europeiska länder. Deras förrådsanläggningar ligger alltid på väl synliga och lätt tillgängliga platser och betjänar för närvarande mer än 140 000 kunder

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Malin Ruhn Gibeck
0766-43 34 53

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-administratör till Shurgard self-storage