Jurek Bemanning

HR-administratör till myndighet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Är du kanske i början av din karriär och vill fortsätta utvecklas inom HR? Till en myndighet i centrala Stockholm söker vi nu en HR-administratör för ett konsultuppdrag. Uppdraget omfattar heltid, men eventuellt är det möjligt med deltid om så önskas. Start är omgående och tre månader framåt. Du kommer att arbeta med personaladministration med fokus på rekrytering. Arbetsuppgifter som kan förekomma är:

  • Rekryteringsadministration
  • Koordinering av introduktionsprogram
  • Ansvara eller ge stöd i rekrytering beroende på kompetens
  • Övrig administration som te.x. minnesanteckningar, interna utbildningar m.m.
  • Medverka i utveckling av rutiner och processer inom HR

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR och med erfarenhet av HR-administration i minst 6 månader. Alternativt har du gymnasieutbildning och flera års erfarenhet av HR-administration. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering och av något rekryteringsverktyg. 

Du har en mycket god administrativ förmåga där ditt arbetsätt är noggrant och strukturerat. Vidare har du även god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på en myndighet i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar heltid (med möjlighet till deltid) med start omgående och pågår tre månader framåt. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-administratör till myndighet