Jurek

HR-administratör till härligt HR-team i centrala Stockholm

Är du i början av din HR-karriär och är en fena på struktur och administration? Då söker vi dig för ett konsultuppdrag till vår kund med kontor i centrala Stockholm! Uppdraget är på ca 5 månader med start i slutet på oktober. Du kommer att vara en del av ett litet men genuint HR team med högt i tak och härlig stämning. Detta är en perfekt möjlighet för dig som är nyexaminerad inom HR och som ännu inte hunnit skaffa dig någon direkt arbetserfarenhet inom området. Hur bra låter inte det?

 

Om rollen

Som HR-administratör erbjuds du här en möjlighet att komma in i ett företag i förändring där du får jobba i ett litet HR team om 4 personer. Dina främsta arbetsuppgifter blir att stötta och avlasta teamet med de mer administrativa uppgifterna.

 

Exempel på arbetsuppgifter;

• Samla in personaldata från olika system

• Koordinera data, förmåner, kollektivavtal mm mellan HR, lön och ekonomi

• Dokumentera protokoll från fackliga samråd

 

Vem är du?

Vi tror att du är i början av din HR-karriär och att du har en mycket god administrativ förmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administration, kanske från tidigare arbete eller från din studietid. Vidare har du goda systemkunskaper alternativt ett stort intresse för och en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya systemmiljöer för att få fram relevant data. Har du arbetat i Workday är det en fördel men absolut inget krav. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Som person är du noggrann, strukturerad och trivs med ordning och reda. Du är positiv och glad och trivs i en grupp där man bjuder på sig själv och har roligt tillsammans.

 

Ansökan och kontaktuppgifter

Detta är ett konsultuppdrag på ca fem månader via Jurek HR med placering hos vår kund i centrala Stockholm. Du erbjuds en möjlighet att arbeta flexibelt där du varvar arbete från kontoret med arbete hemifrån. Vi hoppas kunna tillsätta denna roll så snart som möjligt och kommer därför intervjua löpande så sök redan idag!

 

Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 september

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-administratör till härligt HR-team i centrala Stockholm