Jurek

HR-administratör till bolag i norrort

Nu söker vi en självgående HR-administratör som vill vara en del av ett HR-team och bidra till vår kunds framgång. 

 

Arbetsbeskrivning 

Som HR-administratör hos vår kund kommer du att ha en central roll i HR-avdelningen. Du kommer att stödja HR-funktionen i administrativa uppgifter och bidra till att säkerställa att vår personal har de resurser och stöd de behöver för att trivas och vara produktiva. Din huvudsakliga uppgift är att hantera HR-dokumentation, och stötta medarbetare i HR-relaterade ärenden.

 

Huvudsakliga ansvarsområden men begränsas inte till: 

• Administrera och uppdatera personaldokumentation och databaser.

• Hantera och besvara medarbetares frågor och ärenden relaterade till HR.

• Underhålla och utveckla företagets HR-policyer och rutiner.

• Bidra till att skapa en positiv arbetskultur genom att organisera och delta i personalaktiviteter och evenemang.

• Assistera med löneadministration och tidrapportering.

• Samla in och analysera HR-data för att stödja beslutsfattande.

 

Vem är du?

Vi tror att du har 1-3 års erfarenhet av liknande arbete och har tidigare vana att arbeta och stödja arbetet inom HR-funktionen. Vidare ser vi att du tar initiativ och kan arbeta självständigt med minimal tillsyn. Du är passionerad när det kommer till att stödja våra medarbetare och har förmågan att bli engagerad i deras framgång. Din drivenhet och målinriktade inställning gör att du kan arbeta effektivt och uppnå resultat även i en dynamisk arbetsmiljö. Dessutom är din förmåga att vara lösningsorienterad en avgörande fördel när du möter komplexa HR-utmaningar. Du ser inte problem, du ser möjligheter och har förmågan att hitta kreativa och praktiska lösningar som gynnar både medarbetare och organisationen som helhet. 

 

Du erbjuds 

Du erbjuds ett konsultuppdrag ute hos vår kund som förväntas starta omgående och kommer löpa på till slutet av November, med goda chanser till förlängning. Arbetet utförs ute hos vår kund som har kontor i norra delen av Stockholm. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Talents AB. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 september

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-administratör till bolag i norrort