Jurek Bemanning

HR-administratör Sundsvall

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en HR-administratör till vår kund i Sundsvall med start omgående. Uppdraget, som är på heltid, beräknas starta omgående och löper fyra månader med möjlighet till förlängning eller fast anställning. Du kommer att arbeta på HR-avdelningen och rollen innefattar daglig kontakt med chefer, medarbetare, kandidater eller andra personer via mail, telefon eller möten. Perfekt roll för en nyexaminerad personalvetare!

 

Arbetsuppgifterna infattar all typ av HR-administration, främst inom rekrytering, så som till exempel annonsering, urval, bokningar och referenstagning.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom HR området, alternativt annan utbildning som bedöms likvärdig.

 

 

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av HR-arbete inom politiskt styrd organisation
  • Kunskap i arbetsrätt och särskilt, Allmänna bestämmelser (AB)
  • Erfarenhet av rekryteringsadministration eller andra områden inom HR

 

 

Vi ser gärna att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga samt är lugn, lyhörd och intresserad av att hjälpa andra med smidiga lösningar. Rollen är utåtriktad och du kommer att vara en ambassadör för vår verksamhet. Därför bör du vara en trygg person som uppträder med personlig mognad och ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget, som är på heltid, beräknas starta omgående och löper fyra månader med möjlighet till förlängning eller fast anställning.

 

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se

 

Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

 

Område:
Sundsvall
Västernorrlands län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-administratör Sundsvall