Jurek Bemanning

HR-administratör med erfarenhet av HR-plus samt Medvind

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en HR-administratör för ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som i första hand löper till maj men med chans till överrekrytering till kunden. I rollen som HR-administratör kommer du att stötta både medarbetare och chefer i HR-relaterade frågor. Du kommer även att vara ansvarig för hantering av löner, vilket är outsourcat, men du är ansvarig för lönehanteringen inför att den skickas vidare. I rollen är du även systemadministratör för HR plus 8 samt medvind, och du kan till exempel komma att ta fram statistik från systemet som sedan rapporteras till ledningsgruppen i till exempel Excel.


Vem är du?

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning samt minst tre års arbetslivserfarenhet av kvalificerad HR-administration och intern HR-support. Har du tidigare arbetat i systemen HR-plus 8 och Medvind är det mycket meriterande, och du bör även ha goda kunskaper i Excel. Som person är du självständig, strukturerad och ansvarsfull. Vidare är du kvalitetsmedvetet och van att driva dina egna arbetsuppgifter.


Du erbjuds

En roll som HR-administratör hos en av våra kunder som sitter i närheten av Gärdet i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start så snart som möjligt och löper i första hand till maj men med chans till överrekrytering till kunden efter det. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-administratör med erfarenhet av HR-plus samt Medvind