Jurek

Higab söker fastighetstekniker

Är du en serviceinriktad doer med brett tekniskt kunnande?

 

Som fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighetsservice och rapporterar till chef Fastighets-service. Du är kundens kontaktperson vid tekniska frågor och felanmälningar och ansvarar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen. Du är självständig, allsidig och har ett brett tekniskt kunnande vilket är viktigt då du har husansvar för tilldelade byggnader. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och felavhjälpande och är delaktig i planering och utförande av underhåll. Avrop av löpande underhåll och skötselåtgärder ingår i arbetsuppgifterna. Du ronderar de byggnader du är ansvarig för. För hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra fastighetstekniker och teknisk förvaltare.

 

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet.

 

Avdelningen fastighetsservice består av 13 fastighets- och 3 drifttekniker. Förutom teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst drifttekniker, fastighetsförvaltare och projektledare.

 

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

 

Kvalifikationer och bakgrund

Vi söker dig som gärna har dokumenterad erfarenhet av drift och fastighetsskötsel. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Du har relevant gymnasieutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Spetskompetens inom exempelvis ventilation, el och rör är meriterande.

 

Då vi har många kulturhistoriskt värdefulla byggnader är erfarenhet av byggnadsvård meriterande.

 

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Körkort är ett måste då du kommer att ha service-bil i tjänsten.

 

Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Recruitment & Consulting AB. Du är välkommen att söka tjänsten i bifogad länk. Ansvarig för rekryteringen är Malin Hellner, e-post malin.hellner@jurek.se och tel 0760-02 69 61. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 april 2024.

 

Välkommen med din ansökan.

 

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter. I uppdraget ingår att vårda och utveckla Göteborgs kulturhistoriskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Higab omsätter ca 800 mnkr, har runt 100 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 615 000 m².

 

Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd sträcker sig från arenor, saluhallar och industribyar till teatrar, museer och kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation och spännande, roliga - och ibland tuffa - utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 5 timmar sedan . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Higab söker fastighetstekniker