Jurek

Head of People & Culture till Sergel

Brinner du för att bygga kultur inifrån och ut? Har du erfarenhet av att utveckla och bygga People & Culture både på en strategisk och operativ nivå? Nu finns en öppning hos oss på Sergel, marknadens främsta utmanare inom kredithantering där vi driver en förändring av traditionell kredithantering. Gillar du ett högt tempo och ett företag i förändring, då kan du vara vår nya Head of People & Culture!

 

Rollen

Rollen innebär ett affärsnära arbete i verksamheten för att säkerställa ett professionellt People & Culture stöd till ledare, ledningsgrupper och medarbetare. Du tillhandahåller tjänster som levererar bästa praxis och kommersiellt fokuserade People & Culture-lösningar som stöder och ger mervärde till verksamheten i överensstämmelse med Sergel Groups strategi. Du kommer att vara med att bygga och utveckla HR både på en strategisk och operativ nivå.

 

Head of Peopel & Culture ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD i Sverige och har en streckad linje till Chief People & Culture Officer inom Sergel Group. Du leder ett team med fem kompetenta medarbetare.

 

Några av dina ansvarsområden

• Driva och implementera P&C Strategin för Sverige

• Processerna inom Engagement Pulse, Rekrytering, Competence Mapping, On- and offboarding och Employer Branding

• Implementera Sergels Guiding Principles and Growth mindset

• Kultur & ledarutveckling

• Projektledningsstöd och People & Culture expertis i mer specifika affärsutvecklingsinitiativ och projekt

• Rekryteringsprocess och rekryteringspolicy

• Compensation & Benefits

• Arbetsmiljö

• Fackliga förhandlingar

• Lönekartläggning och lönerevision

• HR Administration och HRIS system

• Learning & Development

 

Du kommer även att vara delaktig i det övergripande budget- och strategiarbetet.

 

Om dig

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög kommunikations- och ledarförmåga, vilket innebär att du gillar att nätverka. Du har en förmåga att balansera många prioriteringar och trivs att vara i ett bolag i förändring. Du gillar du att effektivisera och bygga stödfunktioner inom HR området. Ditt arbetssätt präglas av resultat, struktur och affärsmässighet. Du har lätt för att samarbeta på alla nivåer och är stark i din kommunikativa förmåga. Vi ser att du är trygg och engagerad i ditt ledarskap där du involverarar ditt team. Du har troligtvis erfarenhet av matrisorganisation och/eller en förståelse för struktur med streckade linjer. Det kan vara en fördel om du har arbetat i sälj- och entreprenörsdrivna bolag tidigare där det går snabbt och där man hugger i där och när det behövs.

 

Dina kvalifikationer

• Universitets/högskoleexamen inom HR eller utbildning som bedöms som likvärdigt

• Gedigen erfarenhet från en bred HR roll med ledar- och ledningsgruppserfarenhet

• Utmärkta kunskaper i svensk arbetsrätt och kompetent inom förhandlingar och fackliga relationer

• Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med startdatum enligt överenskommelse. Placeringsort Stockholm.

 

Ansökan

Känner du igen dig i ovan? I denna rekrytering samarbetar Sergel med Jurek HR.  Ansökan sker via länken nedan, tveka inte att ansöka redan idag då Jurek intervjuar löpande under processens gång. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Researcher Sandra Waldnert på mejl: sandra.waldnert@jurek.se eller  Rekryteringskonsult Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se, 0733914108

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

På Sergel bryr vi oss om varandra och stärker individer genom goda insikter, omtanke och stort engagemang. Tillsammans jobbar vi med ett tydligt ägandeskap & delat ansvar gentemot våra uppdragsgivare som genererar långsiktiga & lojala affärsrelationer. Vi jobbar alltid för att hitta nya affärsmöjligheter, utmana marknaden och därmed bli än mer konkurrenskraftiga. Vi vill ständigt bibehålla en kultur där våra medarbetare kan utvecklas tillsammans med företaget och ha roligt med sina kollegor på vägen. För mer info se: https://sergel.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 september

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Head of People & Culture till Sergel