Jurek

Head of Legal till Amarla – Victoria´s Secret

AMARLA RETAIL is a privately-held company operating in the Retail Industry, with a deep expertise in opening and operating retail stores. The company is Limited Brands´ partner (Victoria´s Secret) for its international development in a wide geographical territory and maintains a current focus on opening and operating retail boutiques in Europe, Middle East and Africa (EMEA).

Victoria´s Secret, the iconic lingerie brand, is the leading specialty retailer of women´s lingerie, prestige fragrance, body care, accessories and athletic and lounge wear.

Amarla söker nu en Head of Legal med ansvar för Norden och Nederländerna.


Arbetsbeskrivning

Som Head of Legal ansvarar du för de legala frågeställningarna i Sverige, Norge, Danmark, Finland samt Nederländerna. Varumärkena inkluderar Victoria´s Secret och Bath & Body Works. Rollen är bred och du fungerar som ett stöd till bolaget i alla olika typer av juridiska frågor som kan dyka upp. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat lokalhyresfrågor (inklusive förhandling med hyresvärd), arbetsrätt (inklusive fackliga kontakter), bolagsrätt och övrig corprorate governance, dataskydd samt försäkring och skadeståndsfrågor. Förutom att du arbetar operativt med de frågor som löpande dyker upp är du också med och utformar rutiner för hur bolaget ska hantera sina legala frågeställningar och säkerställa legalt stöd.

Bolaget sitter i centrala Stockholm och du rapporterar till Country Manager Nordic Countries och VD.


Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad svensk juristexamen har arbetat minst sju år på advokatbyrå och/eller bolag gärna i en internationell miljö. Du har en bred affärsjuridisk kompetens och särskild erfarenhet av arbetsrätt och fastighetsrätt i form av framför allt lokalhyra. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du motiveras av att arbeta i en entreprenöriell miljö som präglas av högt tempo och en ambition att växa.

Du är en pragmatisk jurist som är van att hantera och bedöma risker, du är driven, orädd och tar gärna egna initiativ. Vidare har du en stor kommunikativ förmåga och har mycket lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och är en riktig problemlösare. Då bolaget har en stark internationell prägel arbetar du obehindrat på förutom svenska även engelska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av nederländsk rätt.


Du erbjuds

Då rollen är ny kommer du få stora möjligheter att påverka hur den utformas och du ges samtidigt en unik möjlighet att vara med på en spännande resa i ett snabbväxande bolag med ett av våra största varumärken inom underkläder och skönhetsprodukter.


Ansökan

Välkommen med din ansökan (på engelska) så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Amarla med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Head of Legal till Amarla – Victoria´s Secret