Jurek

Head of Group Accounting - Jurek-koncernen

Nu finns en unik möjlighet att söka en spännande och utvecklande tjänst som redovisningsansvarig för Jurek- och Razani-koncernen och bli en nyckelfunktion i vår organisation.

 

Koncernen, som består av totalt elva bolag drivs i en entreprenöriell anda. Flera framgångsrika bolag såsom Jurek Rekrytering & Bemanning AB, ID. Entity AB, Life Event Sweden AB och NO VI Resort AB ingår i koncernen. Jurek Rekrytering & Bemanning är koncernens största bolag. Bolaget bildades 2006 och har haft en stark tillväxt och inte mindre än sex gånger har bolaget utsetts till DI-gasell. Samtliga koncernbolag drivs av entreprenören Shervin Razani och koncernen omsätter runt 450 MSEK årligen. Vill du vara med på och vara en viktig del av vår fortsatta framgångsrika resa?

 

 

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga uppgift blir att kvalitetssäkra koncernbolagens redovisning och säkerställa att system, rutiner och processer är effektiva och tillfredställande i samtliga bolag. Du är ytterst ansvarig för årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer i samtliga bolag samt ansvarar själv för koncernredovisningen.

 

Dina ansvarsområden är bland annat

• Kvalitetssäkra koncernbolagens redovisning och ekonomifunktionens rutiner och processer

• Ytterst ansvarig för årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer i samtliga bolag samt ansvarar självständigt för koncernredovisningen.

• Huvudsaklig kontaktperson gentemot revisorer och driver revisionsprocessen

• Arbetsleder teamets redovisningsekonom och ekonomiassistent för att säkerställa prioriteringar och effektivitet

• Du är i olika grad involverad i det löpande arbetet i koncernens bolag, antingen via punktinsatser eller som redovisningsansvarig.

• Du agerar bollplank gentemot ekonomiteam såväl som mot övriga delar av organisationen och är vår expert i dagliga ekonomi-, skatte och redovisningsfrågor.

 

En controllerfunktion är under uppbyggnad i koncernen och i respektive bolag och där ser vi gärna att du är med och bidrar tillsammans med Head of Finance och ledning för att därefter själv ansvara för delar av det löpande controllerarbetet.

 

 

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som tidigare har arbetat som Redovisningsansvarig. Du är trygg i ovanstående frågor och ser det som en positiv utmaning att utmana och utveckla koncernenbolagens redovisningsfunktioner.

 

Du har tidigare ansvarat för ovanstående alternativt haft en bred roll inom ekonomi och redovisning och känner dig trygg mellan att växla inom de olika arbetsuppgifterna och ansvarsområdena som ingår i tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet inom koncernredovisning.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och i en modern arbetsmiljö på Biblioteksgatan mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor. Rollen är en heltidstjänst och du rapporterar till vår Head of Finance.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Head of Finance, Jessica Svensson på jessica.svensson@jurek.se eller vår Head of HR Ki Hummelgren på ki.hummelgren@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Head of Group Accounting - Jurek-koncernen