Jurek

Head of Debt Collection till Sergel

Creating opportunities for people and businesses

 

Jobbar eller har du jobbat med Collection och vill ta dig an en av branschens mest spännande roller? Nu finns en öppning hos oss på Sergel, marknadens främsta utmanare inom kredithantering. Vi söker en Head of Debt Collection inom vår största avdelning, Operations där vi driver en total förändring av traditionell kredithantering och denna roll får en avgörande roll i vårt bygge.

 

 

Om tjänsten

I tjänsten kommer du att arbeta med strategi, taktik, ledarskap och vara mycket aktiv i utformningen av ett helt nytt sätt att leda och driva kredithantering.

 

Sergels stora fokus på att skapa långsiktiga relationer med strategiska kunder kräver ett starkt operativt ägande inom vår DC-produkt. Syftet med tjänsten är att säkerställa att vi fortsätter att utveckla våra tjänster och vår leverans till att vara bäst i branschen inom vår Inkassoprodukt. Head of Debt Collection ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD Sergel Sverige och har ett personalansvar för våra Team Managers inom inkasso och vårt Operational Excellence Team.

 

I tjänsten kommer du bland annat:

• Säkerställa att vi optimerar Cash Collected inom vår Inkassoprodukt (DC)

• Ta ett tydligt ägandeskap av vår produkt Inkasso inom Operations

• Arbeta för och se till att uppfylla Operations gemensamma vision, strategi och mål

• Leda, coacha och utveckla ledare inom både kundleverans (Client Success) och handläggning

 

 

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen behöver du vara engagerad, mycket lösningsorienterad och drivs av att leda förändringar. Ditt arbetssätt präglas av resultat, struktur och affärsmässighet. Du har lätt för att samarbeta på alla nivåer och är stark i din kommunikativa förmåga. Vi ser att du är trygg och engagerad i ditt ledarskap där du involverar alla dina medarbetare.

 

Vidare ska du ha förmågan att arbeta proaktivt för att bidra till verksamhetens utveckling, både kort och långsiktigt. Som person är du inte rädd för att få din röst hörd och fatta de beslut som krävs för att både ditt team och hela verksamheten i stort ska nå önskvärda resultat. Du har modet att utmana tidigare arbetssätt där du initierar, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsinsatser inom ditt område.

 

Must have

• Relevant universitetsexamen eller motsvarade erfarenhet

• Minst fem års dokumenterad ledarerfarenhet (operationell drift, leda ledare och bygga fantastiska team)

• Erfarenhet av ledningsgruppsarbete

• Erfarenhet av att driva förändring och bygga starka kundrelationer

• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska

 

Nice to have

• Gärna minst tre års erfarenhet från Inkasso/Credit Management Services Industry eller närliggande bransch

• Erfarenhet från branschen är ett väldigt starkt plus under förutsättning att du vill och har modet att utmana tidigare arbetssätt inom kredithantering

• Erfarenhet av att utforma kontakt- och segmenteringsstrategier

 

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med startdatum enligt överenskommelse

 

På Sergel bryr vi oss om varandra och stärker individer genom goda insikter, omtanke och stort engagemang. Tillsammans jobbar vi med ett tydligt ägandeskap & delat ansvar gentemot våra uppdragsgivare som genererar långsiktiga & lojala affärsrelationer. Vi jobbar alltid för att hitta nya affärsmöjligheter, utmana marknaden och därmed bli än mer konkurrenskraftiga. Vi vill ständigt bibehålla en kultur där våra medarbetare kan utvecklas tillsammans med företaget och ha roligt med sina kollegor på vägen. För mer info se: https://sergel.se.

 

 

Ansökan

Känner du igen dig i ovan? I denna rekrytering samarbetar Sergel med Jurek Rekrytering & Bemanning. Ansökan sker via länken nedan, tveka inte att ansöka redan idag då Jurek intervjuar löpande under processens gång. Med anledning av GDPR hanterar vi tyvärr inte ansökningar via mejl. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Researcher Sandra Waldnert på mejl: sandra.waldnert@jurek.se alt ansvarig Rekryteringskonsult Susanne Waering på mejl: susanne.waering@jurek.se.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Sökord: operativ ledare, operationell chef, förändringsledning, Collection, Inkasso, teambuilding, head of operations

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 april

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Head of Debt Collection till Sergel